VARM MINIMALISME

En turbulent tid preget av uro og usikkerhet har gjort det enda viktigere for oss å verne om det nære og kjære, ta vare på oss selv, og renske vekk det overflødige. Med behagelige toner av gyldenbrunt, gult, oker og muldvarp omfavner vi en ny form for varm minimalisme – der det å kjenne trygghet til omgivelsene står i høysetet.delikate farger

Kvalitetene spenner her fra silkemyk og blank sateng til børstet, lun flanell, og sengesettene er som alltid utviklet for å være like fine sammen, som hver for seg. Så uansett hva du velger å svøpe sengen i, vil de delikate fargene og diskré mønstrene mane frem en kontemplativ ro.

Last ned pressebilder her
JORDNÆRT OG ÆRLIG

Innslag av noen få, men velvalgte, tidløse møbler og objekter i naturmaterialer som tre, glass, stein og metall vil i tillegg kunne forvandle soveværelset til en enda mer sanselig sone, og gi deg et pusterom som kjennes jordnært, ærlig – og kanskje aller viktigst – skreddersydd for deg.

LAST NED BILDENE

Sett sammen din egen versjon av gylden, varm minimalisme og velg blant Helsinki, Tallulah,Mira og Milano i sateng, Olai i flanell, Royal i percale, Elia i ekstra fin bomull, og putetrekket Una i velour.

Alle produktbilder og priser kan lastes ned fra dropbox her.KONTAKTINFO

HØIE: Erna Therese Widerøe, tlf: 92 66 77 80,
e-post: erna@hoie.no

By Hoff: Annette Hoff, tlf: 97 14 78 22,
e-post: annette@byhoff.com