HØIE
PÅ BADET

I over 170 år har Høie satt sitt preg på skandinaviske soverom. Tidligere i vinter lanserte Høie sin aller første baderomskolleksjon. Forankret i varighet og velvære introduserer vi delikate håndklær og myke badekåper, alt i Høies behagelige og bærekraftige kvaliteter.NYE FARGER

Denne sommeren introduserer vi ytterligere 4 nye behagelige farger; dus gul, dus rosa, aqua og hvit – som kan gi følelse av sol og sensommer på baderommet.

Last ned pressebilder her
EVERYDAY

Everyday-håndklærne er lette og slitesterke og egner seg perfekt til hyppig hverdagsbruk. I ren økologisk bomull er de skånsomme mot både huden og miljøet, og er et valg du kan leve lenge med.

badekåper

I deilige badekåper kan også hele familien nyte følelsen av frottévelour på kroppen. Damer og menn får hver sine elegante modeller, mens de små kan lulle seg inn i en nydelig badeponcho. Håndklær og badekåper kommer i klassiske, ensfargede nyanser som kler både hverandre og ethvert baderom.

LAST NED BILDENE

Håndkle-serien Everyday er vakre, slitesterke håndklær Baderomsritualene våre er en viktig del av livet. Høies nye kolleksjon er laget for at du skal kunne nyte dem til det ypperste.
Alle produktbilder og priser kan lastes ned fra dropbox her.


KONTAKTINFO

HØIE: Erna Therese Widerøe, tlf: 92 66 77 80,
e-post: erna@hoie.no

This is: Kristina Nordbæk, tlf: 99 70 08 22,
e-post: kristina@thisis.no