(0)

VÅR NYE PERCALE

Ekstra stolte er vi av vår nye percale-kvalitet i bærekraftig bambusviskose og bomull. Den litt krispige og eksklusive kvaliteten er sval og behagelig mot huden, og sikrer god søvn på flere måter - produsert på lag med miljøet, slik at du kan nyte hverdagsluksusen med god samvittighet. Delikate kvaliteter i sateng sprer en særegen glans i rommet, mens lekre kordvelour puter i ren, førsteklasses bomull bidrar til en sanselig materialmiks.


Royal
blå, fra 330,-
Royal
hvit, fra 330,-

Royal
beige, fra 330,-

Una hotellputetrekk
blå, kr 283,-

Med Høies delikate sengetøy er det enkelt å unne seg litt luksus hver dag. Dempede ton-i-ton nyanser i blått, beige og hvitt setter rammen for en tidløs og kontinental hotellstemning, hvor sofistikerte art deco-mønstre gir interiøret et nydelig, subtilt liv.Velvære og overskudd


Følelsen av velvære og overskudd er noe vi alle har bruk for i en travel hverdag. Det handler om å ta vare på seg selv. Når vi har det godt, har de rundt oss det godt.

Amanda sengesett
blå, fra 320,-
Amanda sengesett
antrasitt, fra 320,-

Una hotellputetrekk
brun, kr 283,-

Mira laken
brun, fra 190,-

SATENG SENGETØY

Sateng gir en klassisk følelse av luksus. Vår dobbyvevde sateng i ren bomull har ekstra tynne og langfibrede tråder, som oppleves som et mykt sengesett mot huden. Dobbyvevingen gir et unikt lysspill med glatte og matte overflater, som er myk og behagelig og holder seg fin lenge. Helsinki har en glatt side for deg som elsker den myke satengen og en litt røffere og mattere side for deg som liker et sengesett med mer struktur. Med andre ord, en perfekt kombinasjon!

Helsinki dobbyvevd
sateng, fra 314,-
Helsinki dobbyvevd
sateng, fra 314,-
Hygea
hotellpute, kr 187,-

Helsinki dobbyvevd
sateng, fra 314,-