(0)

Høie er en skandinavisk merkevare som står for tradisjon og innovasjon. Firmaet ble grunnlagt i 1850, og har siden da vært med på å forme og utvikle skandinavisk tekstil- og designtradisjon. Vi er stolte over vår arv og vårt mål er å forene kvalitet med komfort og estetikk.

Damask
Damask fra Høie er fremstilt av kjemmet garn av beste kvalitet. De ekstra tynne langfibrede trådene i en veving med matte og blanke overflater skaper en kvalitet utenom det vanlige. Damask fra Høie er en praktkvalitet du vil nyte godt av. 

Lin
Lin har vært dyrket og brukt til tekstiler i flere tusen år. Dette ​på grunn av dens fabelaktige slitestyrke. Lin fra Høie føles sval og behagelig, samt at den er meget fuktabsorberende, noe som gjør den spesielt velegnet til sengetøy. Vi har i tillegg valgt å steinvaske vår kvalitet for å tilføre ekstra mykhet. 

Satin
Satin fra Høie er fremstilt av kjemmet garn av beste kvalitet. De tynne langfibrede trådene i kombinasjon med veveteknikken gjør at vi får den optimale glansen som er særegen for satin. Satin fra Høie er en hverdagsluksus alle fortjener.

Vevd Krepp

Krepp fra Høie er mekanisk fremstilt og har derfor ingen kjemiske tilsetningsstoffer. Kreppeffekten kommer først frem etter vask og vi får da de karakteristiske luflagene som kjennetegner krepp og som gir den optiamle komforten.  Høie naturkrepp egner seg derfor spesielt godt for allergikere. Ensfarget hvit og ubleket krepp sengesett anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund. Høie naturkrepp veves av 100% ren bomull. 

I Høie naturkrepp er effekten vevd inn i råvaren etter en spesiell metode for å få frem krepp-stripene, og er ikke fremstilt kjemisk slik som enkelte andre kreppkvaliteter på markedet. Høie naturkrepp egner seg derfor spesielt godt for allergikere. 53-ny-naaf Ensfarget hvit og ubleket krepp sengesett anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund.

 

Ekstra fin bomull

Ekstra fin bomull fra Høie er fremstilt av kardet garn som gir varen en mykhet og slitestyrke du kan leve lenge med. Ekstra fin bomull utstråler en naturlig eleganse. 

Flanell

Flanell fra Høie er fremstilt av kardet garn som gir varen en mykhet og slitestyrke du kan leve lenge med. Garnet som vi bruker i kombinasjon med børsting og mekanisk etterbehandling gjør at vi får den optimale myke og varme kvaliteten som kjennetegner vår flanell. 

Jersey

Jersey fra Høie er fremstilt av kjemmet bomullsgarn i kombinasjon med en tynn elestan tråd. Dette i kombinasjon med at varen er strikket gjør at vi får den optimale mykhet og passform på våre jerseylaken. 

Easy Care 

Høie sengetøy (foruten Høie vevd krepp) er behandlet med Easy Care. Behandlingen gjør at sengetøyet krøller mindre, og beholder fasongen fint også etter vask. Det gir en myk og komfortabel følelse, og er så lett å stryke at det krever mindre varme og energi for å oppnå et godt resultat.


Glidelås3-glidelas-hoie-sengetoy-storre-copy
Høie har bunnåpning på alle sine dynetrekk, og i følge forbruker-
undersøkelsen er dette den enkleste måten å skifte sengetrekk på.

Vask og vedlikehold

Høie sengetøy bør vaskes etter anvisning på produktet. Produktene har påsydde etiketter som viser materialinnhold, vask og vedlikeholdsråd. Generelt gjelder at sengetøyet bør vaskes sammen med lignende farger, og med innsiden ut. Stryking er selvsagt ikke nødvendig, men det gir tilbake den dejlige følelsen av å ligge i nytt sengetøy. Høie vevd krepp skal ikke strykes, og naturlig kreppeffekt oppstår etter første gangs vask.

Høies kvalitetskontroll
Investerer du i god kvalitet, vil du være fornøyd i lang tid fremover. Stoffene skal kunne tåle en omfattende produksjonsprosess gjennom simulert “hard bruk”. Samtidig tester Høies kvalitets-kontroll strekk-/rivestyrke, krymp og gniekthet. Høie setter også høye krav til fargeekthet på alle sine kvaliteter, og for sengetøy er spesielt vaskeekthet og ekthet mot avsmitting av farge viktig.

I tillegg til Høies egen kvalitetskontroll er produktene også testet mot
helseskadelige stoffer og dermed Øko-Tex 100 sertifisert.