Kundeservicemedarbeider til vårt Kundesenter

Stilling: Kundeservicemedarbeider
Sted: Brekstad

Ønskede kvalifikasjoner

Mascot Høie er i stor vekst, og vi søker derfor en ny kundeservicemedarbeider til vårt kundesenter på Brekstad. Synes du interiør er spennende? Er du lærevillig, effektiv og elsker å prate med folk? Er du brennende opptatt av at kundene skal være 100 % fornøyd? Da er dette jobben for deg!

Kundesenteret er plassert i vår fabrikk på Brekstad. Avdelingen består i dag av 4 heltidsansatte som håndterer henvendelser fra både privat- og bedriftsmarkedet. Vi styrker bemanningen på avdelingen, i første omgang mot privatmarkedet. Dette gjør vi for å sikre en god kundeopplevelse i alle ledd, samt gi oss mer fleksibilitet og kanskje noen nye muligheter i fremtiden.

Mascot Høie er synonymt med kvalitet, og dette er den aller viktigste delen av vårt DNA. Dette skal ikke bare gjenspeiles i produktene vi selger, men også i kundenes møte med vårt kundesenter. Vårt mål er å ha 100 % fornøyde kunder, og dette jobber kundesenteret målrettet med hver eneste dag!

Stillingen innebærer å besvare innkommende kundehenvendelser på telefon, e-post og sosiale medier, som er de kontaktflatene kundene når oss på i dag. Vi vurderer imidlertid fortløpende andre kontaktpunkt som kan gjøre det enklere for kundene, som f.eks. chatløsninger.

Ettersom vi er så heldige at kundesenteret ligger i samme bygg som fabrikken vår, er det svært kort vei fra en tilbakemelding kommer fra en kunde og til en endring kan skje f.eks. i produksjonen. Det betyr også at gode ideer fra ansatte eller innspill fra kunder raskt kan ende opp på tegnebrettet til våre produktansvarlige. Vårt lager ligger også i samme bygg, som gir oss god kontroll på all logistikk og utsendelser.

Kvalifikasjoner

  • Du er utadvent og er glad i å snakke med folk
  • Du har stå-på-vilje, og tar gjerne et tak utover ditt ansvarsområde om behovet er der
  • Du er ærlig, fleksibel og engasjert, samt opptatt av å bygge teamfølelse sammen med dine kollegaer
  • Du har god erfaring fra bruk av ulike dataprogrammer, har du jobbet med webløsninger kan det være en fordel
  • Erfaring fra kundeservice fra tidligere er også en klar fordel, men ikke et krav. 

Bli med på laget vårt! Vi som jobber i bedriften, er stolte av Mascot Høie og vår historie! Vi selger varer av ypperste kvalitet, noe som er et viktig element i forhold til bærekraft. Alt av dyner og puter produseres fremdeles i Norge, nærmere bestemt på Brekstad, og alt av sengetøy designes og kvalitetskontrolleres i Trondheim.

Arbeidstiden er fra kl. 08 - 16 på hverdager, men noe fleksibilitet må påregnes ved stor pågang. Det kan også bli aktuelt med noe arbeid i helger under høysesong, men dette vil avklares på forhånd.

Vi har konkurransedyktig lønn og en god bonusordning.

Høies kolleksjoner byr på en verden av velvære - for en god dag starter først og fremst med en god natts søvn.

OM HØIE

I mer enn 170 år har Høie satt sitt preg på det nordiske soverom. Kombinasjonen av topp kvalitet, god design og en innovativ holdning har ført til at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd. Høies kolleksjoner byr på en verden av velvære – for en god dag starter først og fremst med en god natts søvn.

Søknadsfrist: 11/9-22
Kontaktperson: Gunn Iren Berg Svendsen
Stilling: Daglig leder - Job zone
Telefon: 400 03 712