(0)


sommer
& salg

Sommer, sol og salg!
Vi rydder plass til høstnyhetene - finn dine favoritter fra vårkolleksjonen nå!
Sateng
Fra kr 199,-
Sateng
Fra kr 199,-
Krepp
Fra kr 149,-
Sateng
Fra kr 199,-

I vår søken etter måter å hente roen fra naturen med oss inn i hverdagen på har vi tatt hyttelivet med oss hjem. I enkle, poetiske omgivelser finner vi kvalitetstiden til å lese en bok, rusle en tur eller lage mat sammen med venner og familie. Slik blir hjemmet en behagelig motpol til vår ellers raske og tilkoblede verden.

Økologisk bomull
Fra kr 169,-
Økologisk bomull
Fra kr 169,-
Krepp
Fra kr 127,-
Krepp
Fra kr 149,-

et sommerhjem

Rene vegger danner bakteppet for organiske vekster og spennende objekter i keramikk og glass, som speiler naturen i form og tekstur. Møbler forankret i tradisjonelt håndverk gir en jordnær autentisitet, mens myke tekstiler i behagelige, draperte bomullskvaliteter fyller omgivelsene med en frisk lunhet.
Delikate nyanser i grønt og korall finner sammen i vakre mønstre som setter aller sanser i sommermodus – man formelig hører biene og lukter blomstene. Slik fylles hver dag med refleksjon og avslapping.
Ekstra fin bomull
Fra kr 139,-
Ekstra fin bomull
Fra kr 159,-
Sateng
Fra kr 199,-
Sateng laken
Fra kr 65,-

til en sval sommerkveld

Når solnedgangen og den duggfriske sommerkvelden smyger seg på, kan det være kjølig å bli sittende ute, hvor enn vakkert det er - bre et deilig ullpledd rundt deg, og nyt sommerduften til siste slutt.