De er søtest når de sover


Men også når de kommer tuslende. Små barneføtter på morgenen, med ønske om en god dag. Og bestemte tramp på kvelden, når nyheten om at leggetid er her ikke blir godt mottatt. Å våkne i, samt å legge seg i sengesett med hyggelig mønster er til glede for både store og små.

Kalle sengesett
Økologisk bomull
Mitt tre sengesett
Bomull
Kalle sengesett
Økologisk bomull
Pure sengesett
Vevd krepp

DET BESTE TIL DE MINSTE

Når det finnes en dyne som er så ren at den er svanemerket, er det et naturlig valg for de små. Våre Saga dundyner og -puter oppfyller kravene for dette merket. Det betyr at de minste får en dyne og pute hvor miljø og komfort er i fokus, og at du kan være trygg på at den er produsert med tanke på redusert klimabelastning, bærekraftig ressursbruk og en giftfri hverdag. I tillegg er de produsert i Norge.


Med fremtiden i fokus velg sengesett i økologisk bomull eller allergivennlig krepp. Eller hva med sengesettet MITT TRE? Et sengesett for barn – for rent vann. Høie har inviterte barn til å designe sitt eget sengesett. Prosjektet er i samarbeid med Røde Kors og 40 kroner av hvert solgte sengesett går direkte til prosjektet Vann for Livet. Det er en hyggelig nattahistorie, og det er fint å vite at man er med å påvirke fremtiden også i drømmeland.


Saga
Dundyne barn
Saga
Dunpute barn
Hygea
Fiberdyne barn
Hygea
Fiberpute barn

Et ullpledd til de små varmer på kjølige dager, og bruksområdene er mange! Til vognen, på et kaldt soverom, til sofakosen eller til å ta med på tur og bre over seg når man koser seg med niste og kakao.

På tur
Pledd, rosa
Jersey laken
Hvit
Lya sengesett
Lys rosa
Lya sengesett,
Lys blå