Foto: Sandra Lyng  

ENDELIG SOVER JEG BEDRE,
MED VEKTDYNEN

Vi har tatt en prat med artist og mentaltrener Sandra Lyng og influenser Merete Gamst kjent som Positivista. Begge sliter med søvnen, derfor var det naturlig å teste om den nye vektdynen fra Høie kunne gi de en bedre ro. Les om hvordan søvnkvalitet deres har bedret seg ved hjelp av vektdynen!


SOVER TYNGRE

Sandra har lenge hatt vanskeligheter for å sovne på kvelden og ligger ofte våken og kverner til 1-2 om natta. 
- Jeg sover endelig tyngre på nettene og sovner raskere, og jeg lover det er på grunn av min nye fantastiske vektdyne fra Høie. Vektdyne kan hjelpe mot uro, angst, stress og søvnvansker og det har jeg merket. Jeg elsker den så mye at jeg til og med tar den med når jeg skal overnatte borte. Jeg er avhengig og sover rett og slett ikke like godt uten nå. 

 


7 kg
Fra 2499,-
9 kg
Fra 2549,-
Frøya pistasj
Fra 699,-
Frøya laken
Fra 369,-

FØLES TRYGG

Min vektdyne er 7 kg og får vekten jevn fordelt ved bruk av små perleposer. Små perleposer som gir kroppen min en klem om natten. For en oppfinnelse! Da vi var babyer elsket vi å bli svøpet, at det skulle føles trygt. Det gjør vektdynen med meg. Jeg kan ikke få anbefalt den nok og har anbefalt den også til kursdeltagerne mine på Indre Styrketrening.
 GIR MEG RO

Jeg sover ENDELIG bedre, og jeg vet at det  hjelper å roe ned før sengetid, å unngå sen skjermtid og denne magiske vektdynen fra Høie. Håper du vil elske den like mye som meg.
Som en klem i natten ❤️
- Sandra LyngENDELIG UTHVILT

Merete Gamst, også kjent som Positivista, har delt råd om reising og matopplevelser til hennes følgere. Hun har også vært ærlig om at hun har slitt med å finne roen når hun skal sove. Nå har hun testet ut vektdynen fra Høie og har funnet en ny ro med den.
 - Endelig! Etter snart 3 år uten en hel natts søvn (hei, småbarnslivet) og konseptet «uthvilt» har vært en fjern drøm, har jeg endelig fått søvn-hjelp. 

9 kg
Fra 2549,-
11 kg
Fra 2849,-

Frøya sengesett
Lys oliven
Nå fra 489,-
Frøya sengesett
Beige
Fra 699,-

EN DYPERE SØVN

Den kom utrolig nok i form av en dyne! Jeg har testet vektdynen til Høie over en lengre periode (det var viktig for meg å prøve om det faktisk funket, før jeg anbefalte videre). Etter et par netter med tilvenning, var det som om dyna ga meg den ekstra roen jeg trengte for å få en dypere søvn. Dynen fra Høie har unike vektsoner, holder deg varm og er ekstra myk med trekk i økologisk bomull. God morgen og god natt!