I 170 år har Høie satt sitt preg på det nordiske soverom. Kombinasjonen av topp kvalitet, god design og en innovativ holdning har ført til at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd. Under finner du til enhver tid siste nytt og bildemateriell fra Høie. La deg inspirere av de nye kolleksjonene – og drøm deg bort i en oase av velvære.  


SS22

I BALANSE

En dempet og balansert palett av støvet lavendel og pistasj i kombinasjon med subtil design oppleves både optimistisk og harmonisk på samme tid. Den naturlige fargepaletten henter opp farger fra planter som spirer om våren og gir oss assosiasjoner til varme vårdager med lave skuldre.

Les mer her.


SMAK AV SOMMER

Pastellfarger som gult og rosa er friske og innbydende, og tar med seg optimisme og letthet inn i soverommet. I kombinasjon med lyst treverk og mer mettede brune og grå nyanser, tilfører fargepaletten samtidig det stilrene uttrykket vi gjerne forbinder med skandinavisk eleganse.

Les mer her.


HIMMEL & HAV

Ta med en bit av horisonten inn i soverommet med denne harmoniske kolleksjonen som fanger alle nyansene man finner når himmel møter hav en sen, skandinavisk sommerkveld.

Les mer her.

NATURLIG SAMSPILL

Naturlige fargenyanser gir en egen intimitet og ro i innredningen. Paletten oppleves både elegant, minimalistisk og delikat, og tilfører en luksuriøs følelse til soverommet.

Les mer her.HØIE
PÅ BADET

Tidligere i vinter lanserte Høie sin aller første baderomskolleksjon. Forankret i varighet og velvære introduserer vi delikate håndklær og myke badekåper, alt i Høies behagelige og bærekraftige kvaliteter.

Les mer her.PRESSEKONTAKT


Lurer du på noe? Ta kontakt med markedssjef, Erna Therese Widerøe, erna@hoie.no eller via vår pressekontakt kristina@thisis.no