Et bad kan være så mye mer enn et sted man pusser tenner. Gine Margrethe forteller oss hvilke kvaliteter hun setter pris på i baderommet.


EN GOD START

For en god start på dagen er det viktig med myke gode kvaliteter, fra dynen til morgenkåpen. Jeg liker å bare hoppe ut av den deilige dynen og inn i en myk morgenkåpe, for å gå på kjøkkenet med barna.Morgenkåpe
Frottévelour
Kr 999,-

Spahåndklær
Tyrkisk bomull
Fra 249,-
Spahåndkle
Tyrkisk bomull
Fra 249,-
Spa badematte
Tyrkiskbomull
Kr 279,-SPASTEMNING

Det som kjennetegner den deilige spastemningen er jo at man ofte er på ferie og har god tid, da gir man rom for skikkelig avslapning. Så for å lage seg spastemning hjemme, er dette viktig – god tid! Så synes jeg det er viktig å ha et varmt og lunt bad. Og å ha god harmoni mellom materialmiks og deilige farger.

KVALITET

Gine har valgt håndkleserien SPA til sitt bad. Eleganse møter kvalitet i Høies nye fantastiske serie i tyrkisk bomull. Den tyrkiske bomullen er kjent for sine ekstra lange, sterke og myke fibre, som gir bomullen en nydelig touch som føle ekstra god å ta i.


Vaskeklut
Tyrkisk bomull
Kr 79,-

Håndkle
Tyrkisk bomull
Fra 249,-
Everyday badematte
Tyrkisk bomull
Fra 259,-
Everyday håndkle
Økologisk bomull
Fra 159,-


RUTINENE

Om jeg skulle dele et tips for den beste morgen- og kveldsrutinen så er jeg helt avhengig av ansiktsvask! Selv om jeg dusjer liker jeg å vaske ansiktet mitt med litt kaldt vann som får blodomløpet til å sette litt fart og gi gode roser i kinnene. Tid og rutiner på badet blir som en liten gave til meg selv i hverdagen.
MUST HAVES PÅ BADET?

Ansiktskluter! Da Høie kom med vaskekluter var disse de første jeg måtte prøve. For meg er gode hudrutiner viktig, rene kluter til ansiktet er en must have hver dag. Derfor er det så herlig at kvaliteten til Høie er så god, da de går i vaskemaskinen jevnlig og kommer ut like gode gang etter gang!

Vaskeklut
30x30cm
Kr 79,-

Vaskeklut
30x30cm
Kr 79,-
Vaskeklut
30x30cm
Kr 79,-
Vaskeklut
30x30cm
Kr 79,-