7 TIPS
TIL
HJEMMEKOSEN


Den nye hverdagen kom brått på, og for mange av oss helt uventet. Men nå gjelder det å ta vare på hverandre og ikke minst de rundt oss.

Tiden for kos, velvære og komfort har sjeldent vært mer aktuelt enn det er i dag. Vi har samlet våre beste tips for å gjøre hjemmekosen litt ekstra hyggelig, i en ellers annerledes hverdag.

1. BYGGE HYTTE

Har du barn i hus er det rom for kreativitet! Barn elsker å bygge hytte, så hvorfor ikke bygge den midt i stuen? Sett sammen noen stoler eller bord og finn et formsydd laken du trer over - og vipps har du en hytte hvor barna kan boltre seg. Fyll den med masse puter og pledd slik at det blir lunt og hyggelig. Drøm deg bort med barna og steng verden ute et lite øyeblikk. 

2. SOVE LENGE

Nå er tiden inne for å nyte de små øyeblikkene og roe helt ned. Sov litt lengre enn vanlig og nyt morgenstunden. Det er nå det gjelder å fylle på med positiv energi. 

3. Frokost på sengen

Overrask din kjære med en deilig frokost på sengen, nytraktet kaffe og en fersk avis - det finnes ikke en bedre start på dagen! 

4. OVERNATTE PÅ HOTELL

Ok, kanskje kan man ikke reise på hotell akkurat nå, men man kan late som. Arranger overnattingsparty i stuen med barna. Pakk kofferten og reis avgårde! Barna kommer til å huske denne overnatting lenge - garantert! 

5. LAGE KOSTYMER OG HA KARNEVAL

Vi har alle noen gamle sengesett som ligger i skapet. Hvorfor ikke gi de nytt liv og lag enkle kostymer til barna? Barn har fantastisk fantasi, la de ta del i prosjektet og gi sengesettet ditt nytt og friskt liv. 

6. PIKNIK I STUEN

Det er noe helt spesielt med piknik, det skaper minner vi husker. Finn frem et dynetrekk, legg det på gulvet og dekk på til en hyggelig innendørs piknik i stuen. Og skulle uhellet først være ute og det kommer søl på trekket, ikke fortvil. Sengesett fra Høie kan vaskes på 60 grader.

7. ROLIG START PÅ DAGEN

Kanskje vårt aller beste tips - en rolig start på dagen, uten hverdagsstress og den berømte kampen mot klokken. Ta med deg dynen din inn på stuen, kryp opp i sofaen. Nyt en nytraktet kopp kaffe, en god sjokoladebit og sett på en episode med favorittserien din. Det legger virkelig tilrette for en god dag.