produksjons-
sjefens
favoritterHelge Brodersen har jobbet i Høie i 33 år! Fra da de var 7 ansatte, til i dag hvor bedriften har over 130 ansatte. Som nyutdannet mekaniker, begynte Helge som altmuligmann og har så vært innom produksjon, lager og teknisk. Hans lange erfaring og detaljkunnskap gjør hans stilling som produksjonssjef uvurderlig.

Les videre for å bli kjent med Helge og hans favoritter.
"Det er jo en grunn til at jeg har vært her i så mange år, det er en flott arbeidsplass! Jeg er stolt av at vi produserer i Norge! "

- Produksjonssjef Helge Brodersen


EN PERFEKT søndag morgen

Det er å stå opp når jeg våkner! Det er helst en fin sommerdag, og jeg kan nyte kaffe og kokt egg på verandaen! Etterpå liker jeg å være fysisk, derfor driver jeg som hobbybonde - det er mitt treningsstudio! Jeg har alltid noe å holde på med, og jeg liker å skape ting – om det er dyner, puter eller korn.

Hva har du på nattbordet?


På nattbordet har jeg en gammel klokkeradio, den brukes kun som klokke – ikke radio. Jeg bruker faktisk mobilen som vekkerklokke, og står opp klokken sju. Dette er etter at mobilen har forsøkt å fått meg opp siden klokken kvart på, så på tredje forsøket står jeg opp. Da er det deadline!
Favoritt-
dynen?

På sommeren er Optimal sval fiberdyne favoritten! Den er lett og myk og har gode fukttransporterende egenskaper på grunn av at den er fylt med en spesiell kanalfiber. På vinteren bytter jeg til Hygea fiberdyne, fordi den har så mykt trekk, og den tynne og myke fiberen gjør at dynen draperer så godt rundt meg! Denne dynen og et flanell-sengesett, og jeg er klar for vinteren.Favorittputen da?


DownFeel, uten tvil! Jeg velger en ganske lav pute, fordi jeg ligger delvis på magen. Fordelen med denne puten er at den har glidelås, så du kan ta ut fiber om du synes den er for høy, eller fylle den litt opp når den blir litt slapp.
DownFeel
Pute
DownFeel
Cool
DownFeel
Anatomy
DownFeel
Innleggsputer


Drømmeputen er ikke lett å finne, men med Høie DownFeel bør det være mulig. Fiberen er lett og myk som ren dun, og utviklet for å oppnå maksimal sovekomfort. Her finnes klassiske puter i ulike høyder, men også spesialputer med kjølende effekt. De er også de perfekte innleggsputene. DownFeel Anatomy lar deg til og med flytte fiber mellom kamrene for at den skal bli akkurat slik du ønsker. Veien til din drømmepute er via DownFeel!

sengesettet du elsker?


Jeg liker veldig godt flanell på vinteren, og denne høsten er Nicolas blå favoritten. Lodden og myk er slik jeg vil beskrive den! Sengesettet føles varmt og deilig med en gang du legger deg. Nicolas passer utmerket til soverommet mitt, fordi jeg har blått soverom!Nicolas
Flanell, blå
Rondeslottet pledd
100% ull, blå
Kos
Krepp, antrasitt
Helsinki
Sateng, blå


Av andre favoritter jeg har, så er jeg glad i krepp og sateng i de varmere månedene. Her er jeg glad i designet Kos, og mykheten til Helsinki blå!