Det vakre kalde vinterværet fortsetter, og da er det fint at du nå får vår kundefavoritt, Embla varm dundyne til -30%! Match med et lunt og varmt sengesett i flanell til -50%.

varm dundyne

Hva er vel bedre enn å legge seg under en varm og god dundyne når minusgradene kommer krypende? Høie Embla satin er en dyne laget med 90% europeisk dun fra moskusand og 10% små hvite fjær. Dynen er så ren at den er anbefalt av Asthma Allergy Nordic - så i denne kan alle sove trygt. Trekket på denne dynen er en bomullssateng som gir en nydelig touch og en enestående drapering rundt kroppen.


"Jeg er tidenes frossenpinn og eeeeelsker denne dyna!! Kjøpte dyna 220 lang og skal aldri gå tilbake til noe annet. Løp og kjøp, sier nå jeg :-)»

- Caroline"Jeg har ei god dundyne fra Høie selv, og kjøpte Embla-dyna til mannen min. Embla er enda bedre enn den jeg hadde, så nå nesten krangler vi om hans dyne :-) Det blir nok til at jeg kjøper ei Embla til meg selv også. Utrolig god og varm, uten at en blir klam.»

- Eva


Embla satin
Varm dundyne
Fra 2447,-
Iris
Dunpute
Fra 1125,-
Fanny, flanell
Antrasitt
Fra 299,-
Fanny, flanell
Oliven
Fra 299,-


LUN FLANELL

Vi elsker å omgi oss lune omgivelser og et sengesett i flanell vil bli din faste følgesvenn i løpet av de kalde vintermånedene. Den unike flanellfølelsen kommer når man børster overflaten på den fine bomullen. Følelsen av å våkne med flanell rundt deg gjør at du bare må slumre litt til på vekkerklokken.

Nicolas, flanell
Oker
Fra 249,-
Dovre, ullpledd
Naturgrå
Kr 999,-

Vanja, putetrekk i velour
oliven
Kr 150,-
Steigen, norsk ullpledd
Natur
Kr 1099,-