(0)
krepp-med-klesklyperHøie sengetøy må vaskes etter anvisning på produktet - alle har de vaskeanvisningsetiketter som viser hvordan produktene skal vaskes og hvilke materialinnhold produktet har.

Sengesett i kvaliteten Satin eller Ekstra fin Bomull:
Bør vaskes sammen med lignende farger, og med innsiden ut. Bør ikke vaskes sammen med frottè. Kan vaskes på 60ºC, tørkes i trommel og strykes med varmt strykejern. Stryking er selvsagt ikke nødvendig, men det gir tilbake den deilige følelsen av å ligge i et nytt sengetøy.

vask-60gr-sengetoy

Sengesett i kvaliteten Vevd Krepp:
Bør vaskes sammen med lignende farger og med innsiden ut. Bør ikke vaskes sammen med frottè. Kan vaskes på 60ºC, tørkes i trommel og bør ikke strykes. Den naturlige kreppeffekten oppstår først etter første gangs vask. Må vaskes min. 3 ganger for å oppnå riktig størrelse.

vask-60gr-sengetoy

Easy Care
Høies sengetøy (foruten Høie Krepp) er behandlet med Easy Care for 45-easy-care-logoat det skal krølle mindre, og beholde fasongen fint også etter vask. Easy Care gir en myk og meget komfortabel følelse, og er så lett å stryke at det krever mindre varme og energi for å oppnå et godt resultat.