Vi vektlegger god søvn

Lite slår følelsen av å våkne helt uthvilt.
I mer enn 170 år har vi i Høie vært opptatt av å gi folk en god natts søvn. Derfor er det ingen tilfeldighet at vi har utviklet en helt unik vektdyne. En dyne som er både komfortabel og varm – og akkurat passe tung. Litt som en trygg og god klem som omfavner deg når du skal sove. Finn din vektdyne.


Men hva er vektdyner og hvorfor er det så bra?

Vektdyner er tunge dyner som hjelper deg å sove bedre. De kan forhindre kroppslig uro, stress og bidra til å lindre angst. Vektdynen skal få deg til å føle deg trygg og avslappet - for en god natts søvn. 🤍


Høie Gravity
Vektdyne 5 kg
Høie Gravity
Vektdyne 7 kg
Høie Gravity
Vektdyne 9 kg
Høie Gravity
Vektdyne 11 kg

VEKT DER DU TRENGER DEN

Mange opplever at vektdyner kan gi dypere og roligere søvn. Vår nye vektdyne har en unik vektsone som fordeler tyngden der du trenger den, samtidig som du unngår unødvendig vekt rundt hals og nakke.-Vi har også sørget for at tyngden er samlet der kroppen ligger under dynen, og ikke ut i kantene. Det gir minst 20 % mer vekt på kroppen sammenlignet med andre vektdyner. I tillegg er glassperlene i vektsonen sydd i små ruter for en optimal vektfordeling, tyngde og en omsluttende effekt.


FINN ROEN

Trenger du litt ekstra hjelp til å finne roen etter en lang og stressende dag? Med en kopp te, favorittserien på TV og en vektdyne som en ekstra armkrok å krype inn i, senkes pulsen umiddelbart.


HVOR TUNG BØR DYNA VÆRE?

Den anbefalte tyngden på en vektdyne er ca. 10 % av kroppsvekten din. Her ser du hvilken vektklasse som passer best for deg. Jo mørkere farge, desto tyngre vil vektdynen oppleves mot kroppen i den aktuelle vektsonen.


En dyne, ikke et teppe

Du tilbringer store deler av livet ditt i senga – og en komfortabel dyne kan utgjøre en stor forskjell. Derfor er det viktig for oss at vår nye vektdyne føles nettopp som en dyne, og ikke som et teppe.


Dynen er fylt med unike glassperler for tyngde og polyesterfiber for komfort, med trekk i økologisk bomull for ekstra mykhet. Slik har vi laget en voluminøs vektdyne som holder deg trygg og varm, og får deg til å glede deg til å krype til køys – hver eneste kveld.1. Vektsonen fordeler tyngden der du trenger det og ikke ut i kantene, som gir 20% mer vekt på kroppen.

2. Komfortsonen er fylt med myk fiber - og gir mykhet også ved hals og nakke.

3. Glassperlene i vektsonen gir tyngden

4. Trekk i myk økologisk bomull og resirkulert fiber - er et godt valg.

5. Rutemønstrene gir økt bevegelighet og drapering rundt kroppen.

6. Ni lag danner den unike vektdynen som gir tyngde og mykhet, i tillegg til at den holder deg varm. Kjenn kvaliteten på kroppen

Design, farger og mønstre kan også påvirke nattesøvnen din. Hos oss finner du et bredt utvalg sengetøy i ulike farger og design. 


En myk og god flanell til din nye vektdyne?  


Balder sengesett
Valnøtt
Flanell
Balder sengesett
Mørk blå
Flanell
August sengesett
Valnøtt
Flanell
August sengesett
Mørk blå
Flanell

Er du allerede en supersover?

Ta heller en kikk på Høie Saga, våre bestselgende dundyner og -puter.