(0)

Vi vektlegger god søvn

Lite slår følelsen av å våkne helt uthvilt.
I mer enn 170 år har vi i Høie vært opptatt av å gi folk en god natts søvn. Derfor er det ingen tilfeldighet at vi nå har utviklet en helt unik vektdyne. En dyne som er både komfortabel og varm – og akkurat passe tung. Litt som en trygg og god klem som omfavner deg når du skal sove.

I uke 45 frem til jul lanserer Høie vektdyner stort i flere medier: Radio, YouTube, Instagram, FaceBook,  Online Video og influencere. Bli med på lanseringen når vi nå tilbyr vektdynen Gravity til en introduksjonspris til deg som forhandler!

Få 18% introduksjonsrabatt ut året!


VEKT DER DU TRENGER DEN

Mange opplever at vektdyner kan gi dypere og roligere søvn. Vår nye vektdyne har en unik vektsone som fordeler tyngden der du trenger den, samtidig som du unngår unødvendig vekt rundt hals og nakke.


SE HELE FILMEN


-Vi har også sørget for at tyngden er samlet der kroppen ligger under dynen, og ikke ut i kantene. Det gir minst 20 % mer vekt på kroppen sammenlignet med andre vektdyner. I tillegg er glassperlene i vektsonen sydd i små ruter for en optimal vektfordeling, tyngde og en omsluttende effekt.


Få 18% introduksjonsrabatt ut året!

FINN ROEN

Trenger du litt ekstra hjelp til å finne roen etter en lang og stressende dag? Med en kopp te, favorittserien på TV og en vektdyne som en ekstra armkrok å krype inn i, senkes pulsen umiddelbart.


HVOR TUNG BØR DYNA VÆRE?

Den anbefalte tyngden på en vektdyne er ca. 10 % av kroppsvekten din. Her ser du hvilken vektklasse som passer best for deg. Jo mørkere farge, desto tyngre vil vektdynen oppleves mot kroppen i den aktuelle vektsonen.


Få 18% introduksjonsrabatt ut året!

5 kg
Fra 
606,80
7 kg
Fra 680,30
9 kg
Fra 770,80
11 kg
Fra 861,00

En komplett dyne

Du tilbringer store deler av livet ditt i senga – og en komfortabel dyne kan utgjøre en stor forskjell. Derfor er det viktig for oss at vår nye vektdyne føles nettopp som en dyne, og ikke som et teppe.


Dynen er fylt med unike glassperler for tyngde og polyesterfiber for komfort, med trekk i økologisk bomull for ekstra mykhet. Slik har vi laget en voluminøs vektdyne som holder deg trygg og varm, og får deg til å glede deg til å krype til køys – hver eneste kveld.