ER DU HØIE SIN NYE GRAFISKE DESIGNER? 

Stilling: Grafisk designer
Sted: Trondheim, Pirsenteret

Høie er i vekst, og vi søker etter en grafisk designer til vår markedsavdeling. Vi ser etter deg som har et visuelt øye og god formidlingsevne.

Vi holder til i moderne lokaler på Pirsenteret i Trondheim. Her trives vi godt og har alt vi trenger i umiddelbar nærhet. Du vil bli en del av markedsavdelingen - et engasjert team på 4 personer. Vi har alle egne kontorer. Vi jobber også tett med de andre avdelingene i bedriften.

Det er viktig for oss å ha det gøy på jobben, og å holde oss oppdaterte på det som skjer. Derfor drar vi gjerne på frokostmøtene til Trondheim markedsforening eller andre spennende eventer sammen. Vi sier heller ikke nei til en sosial sammenkomst utenfor jobb i ny og ne.

Hvis du er glad i å trene får du gratis medlemskap på Pirsenteret sitt eget treningsrom - perfekt for å få tatt unna ei treningsøkt før eller etter jobben. Det er også både kaffebar og kantine i bygget, og her serveres det alltid noe godt og spennende. Vi har i tillegg eget kjøkken på kontoret og klokken 12 er det alltid mye latter rundt langbordet.

Og hva gjør en grafisk designer hos Høie?

Som grafisk designer hos oss har du en sentral rolle i å formidle merkevaren Høie, da vår visuelle identitet styres via det grafiske arbeidet. Du deltar i videreutvikling av vår profil, og setter dine spor på hvordan vi kommuniserer daglig ut mot våre kunder - både hos forhandler, B2B og gjennom vår egen nettbutikk. 

Her er noe av det du kommer til å jobbe med:

  • Utvikling av idé og produksjon av innhold til annonser på digitale flater
  • Produsere og publisere innhold (tekst, bilder og eventuelt video) til nyhetsbrev, nettside og sosiale medier
  • Vedlikeholde og videreutvikle grafisk profil for Høie og våre andre merkevarer 

Vi tror bakgrunnen og kompetansen din dekker dette:

  • Utdannelse innen grafisk design, visuell identitet eller tilsvarende
  • Minimum 3 års relevant arbeidserfaring
  • God skriftlig formidlingsevne og gjerne erfaring fra tekstproduksjon 

Du har kjennskap til en del Adobe-programmer som f.eks. InDesign, Photoshop, Illustrator og Adobe XD. Kanskje kan du også å lage enkle videoer med Premiere Pro og After Effects.

Det viktigste for oss er at du er over gjennomsnittet interessert i, og god på å lage, bra visuell kommunikasjon som treffer. Vi tror du er en kreativ sjel som er svak for god design og synes lek med ord for å forme det perfekte budskapet er gøy.

Vi kan tilby en spennende og variert jobb i en bedrift med en sterk posisjon i det skandinaviske markedet. Du får jobbe med en fantastisk spennende merkevare som er i stadig utvikling - både når det kommer til markedsføring, produktutvikling og design. Liker du å jobbe med lekre design og lage fine ting, er Høie arbeidsplassen for deg. Høie har en solid erfaring og kompetanse innenfor produktene dyner, puter, håndklær, sengetøy og pledd. Vi har konkurransedyktige betingelser.

Kjenner du at du vil være en del av dette? Send inn en søknad, da vel!

Om arbeidsgiveren

I mer enn 170 år har Høie satt sitt preg på det nordiske soverom. Kombinasjonen av topp kvalitet, god design og en innovativ holdning har ført til at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd. Høies kolleksjoner byr på en verden av velvære – for en god dag starter først og fremst med en god natts søvn

Søknadsfrist: 22.03.23
Kontaktperson: Gunn Iren Berg Svendsen
Stilling: Daglig leder - Job zone
Telefon: 400 03 712