VI SØKER INNKJØP- OG LOGISTIKKMEDARBEIDER 

Stilling: Innkjøp og logistikk
Sted: Brekstad

Mascot Høie er Nordens største produsent av dyner og puter, med merkenavn som Høie, Norsov og Mascot med flere. Vi har hovedkontor på Brekstad, der vi også har Nordens største produksjonsanlegg for dyner og puter, både i dun og fiber. Her produserer vi årlig nærmere fire millioner dyner og puter til det norske og internasjonale markedet.

Vi søker Innkjøps- og logistikkmedarbeider knyttet til råvarer til vår dyne- og puteproduksjon

Du vil være en del av vårt innkjøpsteam, med arbeideroppgaver som

    • Ordrehåndtering, herunder kontakt med leverandører i Europa og Østen
    • Innhenting av priser, forhandleringer, fakturering og kvalitetskontroll
    • Oppfølging av logistikken rundt bestillingene
    • Kontakt med speditører, dokumenthåndtering, oppfølging av rater og skipninger, tilordning av frakt og fakturering mm. 

Ønskede kvalifikasjoner

Når det gjelder din bakgrunn er vi litt åpen. Utdannelse eller erfaring innenfor innkjøp- og/ eller logistikk vil selvsagt være en fordel, annen type relevant erfaring kan også komme i betraktning, f.eks. regnskapsbakrunn.

Nyutdannede med litt arbeidserfaring kan også komme i betraktning, forutsatt rette person. I så fall ser vi for oss en person som ønsker å utvikle seg i bedriften og ta mer ansvar etter hvert. For rett person kan det også bli aktuelt med noe reisevirksomhet i utlandet ifm. leverandørbesøk og messer.

Som person er du systematisk og ansvarsfull, med gode samarbeidsevner og lyst til å lære.
Du må ha gode engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.

Gode IT-kunnskaper er viktig i det daglige arbeidet. Har du god digital forståelse vil du også kunne bidra inn i utviklingsprosjekter på et område der vi har mye spennende på gang!
Lønn etter kvalifikasjoner og relevant erfaring.

Vi tilbyr en spennende jobb i trivelig arbeidsmiljø, samt utviklingsmuligheter og mulighet til å påvirke hvordan vi skal jobbe for å bli enda bedre i fremtiden, herunder i forhold til bærekraft.

Om arbeidsgiveren

I mer enn 170 år har Høie satt sitt preg på det nordiske soverom. Kombinasjonen av topp kvalitet, god design og en innovativ holdning har ført til at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd. Høies kolleksjoner byr på en verden av velvære for en god dag starter først og fremst med en god natts søvn.

Søknadsfrist: 12.03.2023
Kontaktperson: Gunn Iren Berg Svendsen
Stilling: Daglig leder - Job zone
Telefon: 400 03 712