INNKJØPER SENGETØY OG BAD

Stilling: Innkjøper sengetøy og bad
Sted: Trondheim, Pirsenteret

Mascot Høie AS er Nordens største produsent av dyner og puter, med fabrikk og hovedkontor på Brekstad, samt avdelingskontor i Trondheim. I tillegg er vi en betydelig aktør på sengetøy og håndklær mm.. Vi er i god vekst og i den forbindelse styrker vi vårt innkjøpsteam på sengetøy og bad med en nyopprettet stilling. I dag består teamet av designer, senior innkjøper og produkt-/ innkjøpssjef. Vi besitter en bred kompetanse og vil ta imot deg med åpne armer for å lære deg våre produkter!

Tenk deg å få jobbe med erfarne og hyggelige kolleger i Trondheim, og ikke minst merkevaren Høie! Har du energi og entusiasme og er lysten på en karriere hos oss, søker du stillingen! Vi tilbyr betingelser som matcher din utdanning og erfaring.

Din rolle som innkjøper vil inneha mange ulike oppgaver: 

  • Innkjøp i kategoriene sengetøy og bad. I dette ligger prognosering av varer i fast sortiment, forhandling om priser og betingelser, ordrelegging og oppfølging av ordrer. Det betyr utstrakt kommunikasjon med leverandører, hovedsakelig på engelsk.
  • Oppretting av produkter i ERP-systemet, samt fortløpende vedlikehold av vareinformasjon og priser.
  • Produktkontroll og korrektur av emballasje og merking.
  • Dokumenthåndtering, som f.eks. kontroll av innkommende faktura og fortolling.
  • Oppfølging av logistikk
  • Vedlikehold av internarkiv
  • Oppfølging av vare- og leverandørsertifiseringer
  • Intern kommunikasjon om varer, innkjøpsordrer og sertifiseringer

  Sammen med teamet skal du sørge for at Høie leverer på ambisiøse målsettinger innenfor ansvarlige og bærekraftige innkjøp. Vi ønsker at du har innkjøpserfaring, men annen relevant bakgrunn kan også være av interesse. Relevant høyere utdanning er en fordel, og har du i tillegg erfaring fra tekstilbransjen er det flott. Dine norsk og engelskkunnskaper er gode, både muntlig og skriftlig.

  Høie er en trygg og solid arbeidsplass med en historie vi er stolte av. Vil du være med på å bidra til at historien fortsetter?

  Du vil få eget kontor i våre flotte tidsriktige lokaler på Pirsenteret i Trondheim, der du vil jobbe sammen med dyktige kollegaer i et trivelig arbeidsmiljø. Velkommen til oss!

OM HØIE

I mer enn 170 år har Høie satt sitt preg på det nordiske soverom. Kombinasjonen av topp kvalitet, god design og en innovativ holdning har ført til at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd. Høies kolleksjoner byr på en verden av velvære for en god dag starter først og fremst med en god natts søvn.

Søknadsfrist: 9/11-22
Kontaktperson: Gunn Iren Berg Svendsen
Stilling: Daglig leder - Job zone
Telefon: 400 03 712