Vi søker markedsfører

Stilling: Markedsfører
Sted: Din arbeidsplass vil være i våre nye og fine lokaler på Pirsenteret i Trondheim.

Ønskede kvalifikasjoner

Vil du jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer? Høie er i sterk vekst og har store ambisjoner både i det norske og internasjonale markedet. Som markedsfører i Høie vil du være med på å utvikle og styrke merkevaren Høie.

Våre vekstplaner innebærer større satsninger, flere kampanjer, økt produksjon av godt innhold og mer personifisert markedsføring – med et stort fokus på digitale flater.

Den nyopprettede stillingen vil jobbe tett opp mot Markedssjefen og få ansvaret for innholdsproduksjon og koordinering av markedsaktiviteter. Arbeidshverdagen vil blant annet bestå av produksjon av tekstinnhold. Du vil være med i utviklingen av kundeklubben hvor automatiserte løp og kommersielt innhold vil være en viktig del. En sentral del av ansvarsområdet er koordinering og oppfølging, sørge for at vi overholder tidsfrister og godkjenne og sende materiell. Du vil også være en viktig bidragsyter for utvikling av markedsplanen. Stillingen som markedsfører innebærer også prosjektansvar på ulike områder, herunder også andre merkevarer som eies av Mascot Høie.

Vi søker deg som elsker tekst – og har god erfaring med både kommersielle og SEO relevante tekster. Du har gjerne jobbet med produksjon av SOME annonser, nyhetsbrev og blogg, og du er kjent med hva som trigger oppmerksomhet og kjøp. Det er en fordel om du har jobbet med kundeklubb tidligere. Du er god på koordinering, og er rå på de små tingene som utgjør en forskjell. Det er ingen spøk at du liker høyt tempo og har høy gjennomføringsevne. Fokus på detaljer og et godt visuelt øye er sentralt.

Du blir en del av et team hvor flere bidrar for å skape innhold. Stillingen rapporterer til Markedssjef.


Om deg

  • Du er utdannet markedsfører og brenner for faget.
  • Du har erfaring som markedskoordinator/prosjektleder e.l.
  • Du er visuelt dyktig og kreativ med tekst, og god til å balansere tekst med god visuell kommunikasjon. Du har gjerne erfaring med SOME/nyhetsbrev/blogginnhold/ produkttekster e.l. fra tidligere.
  • Du vet hva en utm hale er – og om ikke, så er du god på å tilføre deg ny kunnskap.
  • Du har kommersiell teft og vil se resultater av det du gjør.
  • Du er flink til å se muligheter, bidrar med ideer og tar gjerne ansvar, samtidig som du er løsningsorientert og liker å jobbe i team.
  • Du har ordenssans, god på å holde deadlines, og er nøye med detaljer.

Lønn etter kvalifikasjoner og relevant erfaring.

Vi kan tilby en spennende og variert jobb i en bedrift med en sterk posisjon i det skandinaviske markedet. Du vil jobbe i team med gode kolleger, men også selvstendig. Bedriften har en solid erfaring og kompetanse innenfor produktene dyner, puter, sengetøy og pledd.

OM HØIE

I mer enn 170 år har Høie satt sitt preg på det nordiske soverom. Kombinasjonen av topp kvalitet, god design og en innovativ holdning har ført til at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd. Høies kolleksjoner byr på en verden av velvære – for en god dag starter først og fremst med en god natts søvn.

Søknadsfrist: Kandidater blir vurdert fortløpende
Kontaktperson JobZone: Gunn Iren Berg Svendsen
Mail: gunn.iren@jobzone.no
Telefon: 934 60 310

Kontaktperson Mascot Høie: Erna Therese Widerøe
Mail: erna@hoie.no
Telefon: 926 67 780