DEN

BITTERSØTE
VÅREN
ER HER

Nå er den her endelig, den deilige våren. Naturen våkner til liv, fuglene er tilbake og trær og gress blir atter grønne. Vi tar på oss lettere klær og tilbringer mer tid utendørs.

Men det er også i nettopp denne sesongen at pollen er på sitt verste, og mange kjenner plagsomme reaksjoner på dette. Da er det godt å vite at vi har sengetøy, dyner og puter som er spesielt utviklet for å møte Asthma Allergy Nordic sine krav til renhet. Slik at du kan ha en ren sone på soverommet ditt, fri for helsekadelige kjemikalier og stoffer.

HØIE PURE

Klassikeren som blir bedre med tiden. I vevd bomullskrepp skapes de unike luftlommene i vevingen. Det gir den crispy og gode kreppfølelsen først etter vask. Sengesettet er lunt om vinteren og svalt om sommeren - og så ren at den anbefales av Asthma Allergy Nordic. En klassiker som ikke trenger å strykes. Vi har Pure vevd krepp i sengesett til voksne og barn, laken og putevar.

Pure, sengesett
Vevd krepp
Pure, laken
Vevd krepp

SVALE DYNER

Vi bytter til lettere klær, finner frem vårsko og tynnere jakker. Da er det også godt å bytte til lettere dyner. Riktig temperatur igjennom natten er viktig for at du skal få den gode kvalitetssøvnen. Vi anbefaler derfor å benytte en svalere dyne når vi nå går varmere tider i møte.

Saga barn
Dundyner og -puter
Saga sval
Dundyne
Saga pute
Dunpute
Saga varm
Dundyne

Vår populære dunserie Saga finnes også i svale varianter. Saga er fylt med ekstra ren, førsteklasses europeisk dun. For å redusere støvmengden og gjøre det allergivennlig, er dunet grundig vasket og har gjennomgått prosesser for å fjerne støv. Saga er både anbefalt av Asthma Allergy Nordic og Svanemerket. Når en vare har fått godkjenning til å bruke Svanemerket betyr det at det har blitt vurdert og klarert på flere områder, blant andre: Blir råvarene tatt ut på en bærekraftig måte? Brukes det skadelige kjemikalier? Behandler de arbeiderne bra? Er produktet trygt og godt å bruke?


Vi er derfor veldig stolte av å ha lisens til å benytte Svanemerket på Saga.

Høie Hygea

For deg som heller ønsker dyner og puter laget av fibermateriale har vi Hygea som er vår serie anbefalt av Asthma Allergy Nordic.


Det unike med Hygea er at den er fylt med en ekstra ren og allergivennlig polyesterfiber av høy kvalitet, i tillegg reduserer den fine vevestrukturen i bomullstrekket middens mulighet til å trenge igjennom stoffet. Dynene kjennes lett og faller godt rundt kroppen.


Produktene kan også vaskes på 60◦C i vaskemaskin, en temperatur som midden ikke overlever. Kombinasjonen av dette gjør at Hygea passer ekstra godt for deg med astma eller allergi.


Vi er derfor veldig stolte av å ha lisens til å benytte Svanemerket på Saga.

Hygea dyne
Fiberdyne
Hygea hodepute
Fiberpute
Hygea multipute
Fiberpute
Hygea barn
Fiberdyner og -puter