en
ren natts søvn

Nå våkner endelig naturen til liv, fuglene er tilbake, trær og gress blir atter grønne. Men det er også nå pollensesongen melder sin ankomst. Da er det godt å vite at vi har sengetøy, dyner og puter som er spesielt utviklet for å møte Asthma Allergy Nordic sine krav til renhet.

Pure sengesett
Allergivennlig
Pure laken
Allergivennlig
Pure putetrekk
Allergivennlig
Pure barn
Allergivennlig


HØIE PURE

Klassikeren som blir bedre med tiden. I vevd bomullskrepp skapes de unike luftlommene i vevingen. Det gir den crispy og gode kreppfølelsen først etter vask. Sengesettet er lunt om vinteren og svalt om sommeren - og så ren at den anbefales av Asthma Allergy Nordic. En klassiker som ikke trenger å strykes. Vi har Pure vevd krepp i sengesett til voksne og barn, laken og putetrekk.
svale dyner

Vi bytter til lettere klær, finner frem vårsko og tynnere jakker. Da er det også godt å bytte til lettere dyner. Riktig temperatur igjennom natten er viktig for at du skal få den gode kvalitetssøvnen. Vi anbefaler derfor å benytte en svalere dyne når vi nå går varmere tider i møte.  

Dundyner og -puter
til barn
Bestselgende
Sval dundyne
Bestselgende
Dunpute
Medium varm
dundyne

Visste du forresten at vår populære dunserie Saga er anbefalt av Asthma Allergy Nordic og Svanemerket? Dynen er produsert med tanke på miljøet og er fylt med ekstra ren førsteklasses europeisk dun. Når en vare har fått godkjenning til å bruke Svanemerket, kan du som forbruker være trygg på at dette produktet er fritt for skadelige kjemikalier, produsert på en bærekraftig måte og trygt å bruke.Hygea fiberdyne
Hygea fiberpute
Hygea Multipute

Hygea dyner og puter til barn

For deg som heller ønsker dyner og puter laget av fiber, har vi en serie anbefalt av Asthma Allergy Nordic. Det unike med Hygea er at den er fylt med en ekstra ren og allergivennlig polyesterfiber av høy kvalitet, i tillegg reduserer den fine vevestrukturen i bomullstrekket middens mulighet til å trenge igjennom stoffet. Dynene kjennes lett og faller godt rundt kroppen.Allergo
Fiberdyner 2 pk
Freja
Sval dundyne
Frigg
Varm dundyne
Balder
Varm dundyne