HØIE DOWNFEEL ANATOMY


Denne puten er ergonomisk tilpasset og består av to kammer som gir optimal støtte til nakke og hodepartiet. Nakken hviler på det lille, men faste kammeret og hodet støttes av det større og mykere kammeret. Puten egner seg ekstra godt for deg som liker å sove på siden.

                                                                                       

Man kan selv enkelt tilpasse størrelsen på kammerene ved å flytte på fiberen mellom de to delene. Slik blir dette den perfekte puten, for akkurat deg.DRØMMEPUTEN

Høie DownFeel Anatomy er fylt med en spesiell revolusjonerende fiber som føles lett og myk som ren dun, samtidig som den er utviklet for å oppnå maksimal støtte og sovekomfort.  Puten har glidelås i trekket, som tillater forflytning av fiber for individuell tilpasning. Det myke trekket er laget i Aloe Vera-behandlet 100% bomullstwill. Høie DownFeel Anatomy tar deg ett steg nærmere drømmeputen!"Denne puten støtter nakken akkurat som jeg ønsket.»
- Sara"Veldig god pute som gir bra støtte for hodet, og man blir ikke så anspent i nakken.  Bestillingen gikk problemfritt og rask levering på Høie sin nettside, veldig fornøyd. »
- Roger"Deilig myk pute med god støtte. »
- Linda