Mascot Høie logo

Julegavetips

Fint å gi, fint å få

Julestress eller julero? Vi ønsker oss det siste. La våre gavetips hjelpe deg med å finne roen før jul.

TIL DEN SOM HAR ALT

Hva kan være den perfekte gaven hun ikke visste at hun trengte, men som kan glede henne i mange år fremover?

Kanskje er det en gave som varmer både kroppen og hjertet; en myk og lun flanellpysj til den som fryser lett. Et deilig sengesett til kalde høst- og vinternetter. Eller en klassisk morgenkåpe med riktig snitt og luksuriøs frottévelour?

På hoie.no kan du velge mellom et bredt utvalg av pysjamaser, morgenkåper, sengetøy og håndklær – alt i den samme gode Høie-kvaliteten. Ikke bare er de fantastiske å bruke, men også en fryd å gi.

PLB - den som har alt

TIL HYTTEFOLKET

For noen er livet best på hytta. Gled hytteelskerne med et mykt sengesett i flanell, et lunt pledd eller Høies sitteunderlag i ull. Sistnevnte er like fine å bruke i en stol ved hytta, som på fjellturen, når man har gått langveis og trenger en liten pust i bakken.

Favoritter til hyttekosen

TIL STUDENTEN

Når man lever det travle studentliv, har man ofte ikke all verden å rutte med. Hverdagsluksus som nytt sengetøy, gode dyner og puter er gjerne ikke noe studenten kan prioritere å bruke penger på – og da er det jo ekstra hyggelig å kunne glede han eller henne med dette til jul.

Kanskje er det på tide med en ny dyne og pute? Eller nytt sengetøy av god kvalitet, som holder seg like fint i år etter år?

PLB - studenten

TIL LUKSUSDYRET

For noen er kun det beste godt nok. De er opptatt av både kvalitet og komfort. Det skal føles godt, se bra ut og vare lenge. Til denne raffinerte sjelen tipser vi gjerne om våre mest eksklusive sengesett, og premium dundyner og -puter.

TIL DE FORELSKEDE

Til det nyforelskede paret foreslår vi en myk og god dobbeldyne. Den perfekte dyna for to som bare ikke kan komme nært nok, og gjerne vil ligge helt inntil og sove i armkroken. Vi har også et godt utvalg av sengesett som passer til, i en rekke ulike kvaliteter og farger.

Ellers er også et varmt ullpledd for hyggelige kvelder i sofaen en fin gave å gi til det forelskede paret. For hvem synes vel ikke det er koselig å se en god serie sammen, eller bare å ligge halvveis i fanget til sin elskede mens man leser en god bok med pleddet over seg?

Populære dobbeldyner

Varme og lune ullpledd

TIL HENNE

La din kjære få kjenne på luksusen av å legge seg i en seng oppredd med Høies populære sateng. Satengvevingen gir de lange fine bomullstrådene en særegen glans og er myk og behagelig mot huden. Hotellputene med Viola velour fullfører den herlige hotellfølelsen - hjemme hos deg selv!

TIL HAN

Gi bort god søvn i gave! Satengsengesettet Håkan gir soverommet en maskulin touch og innbyr til lange late morgener. En god natts søvn består av flere ting, riktig temperatur, passe myk seng, behagelige dyner og riktig høyde på puten. Prikken over i'en er laken og sengetøy.

TIL DE MINSTE

En god natts søvn er et must, også for de minste i familien. Kanskje er det til og med enda viktigere for en liten kropp som skal vokse seg stor og sterk?

I Høies kolleksjon finner du allergivennlige dyner og puter av god kvalitet til både baby og junior. Kombiner dem med sengesett med sjarmerende mønster som gjør det ekstra hyggelig å legge seg for kvelden. Sengesettene er laget av ekstra fin bomull, som tåler både lek, moro og mang en vask.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter