Mascot Høie logo

Stretchlaken fra Høie

Søvnkvaliteten legger i stor grad grunnlaget for hvordan dagen din blir. Derfor er vi i Høie opptatt av å tilby produkter som legger til rette for en god natts søvn. Velger du våre stretchlaken er du allerede på god vei mot en mer behagelig natt.

Perfeksjonert stretchlaken

Gjennom mange års arbeid, med grundig research og tilbakemeldinger fra våre kunder, har vi utviklet de beste stretchlakenene på markedet. Et optimalt stretchlaken, også kjent som jerseylaken, skal ha perfekt mengde stretch i seg - våre elastiske laken har strikk hele veien rundt og er en drøm å legge på sengen. Samtidig er de faste nok til å sitte godt, slik at du slipper et stretchlaken som krøller.

Finn din nye favoritt

Stretch med lang levetid

Med laken fra Høie får kvalitet som varer. Jerseylakenene våre er laget av kvalitetsbomull og tåler utallige vasker (vaskes på 60 grader) uten å miste verken mykhet eller formfaktor. Det betyr at du kan nyte lun, myk og behagelig søvn i lang, lang tid. Jerseylaken fra Høie er Oeko-Tex-sertifisert, noe som betyr at lakenene er 100 prosent fri for helseskadelige stoffer.

Finn det perfekte stretchlakenet for din madrass

Det føles tilfredsstillende å legge på et laken som legger seg perfekt rundt madrassen. Våre strechlaken er nøye formsydd etter madrasstørrelser. Når du finner det stretchlakenet du vil ha, kan du enkelt velge størrelsen som passer til din madrass. Vi har stretchlaken for både vanlige madrasser, overmadrasser, rammemadrasser, og til og med for sprinkelsenger.

Stort utvalg

Våre stretchlaken leverer topp komfort og gjør prosessen med å ta lakenet av og på lekende lett. Kanskje ikke så rart at våre jerseylaken har blitt en bestselger? Ta en titt på utvalget vårt og finn lakenet som passer deg.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter