Mascot Høie logo

Vårstemning hos

Emilie Voe Nereng

Emilie har pusset opp hele leiligheten, men soverommet trengte fortsatt litt kjærlighet. Vi har tatt en prat med henne om fargevalg, inspirasjon og hvordan hun skaper vårfølelsen på soverommet.

Hva er viktig på soverommet for deg?

Jeg er opptatt av estetikk og vil at soverommet skal være lunt og innbydende uten for mange ting. Jeg har hengt opp et par bilder på veggen, har et lite nattbord og skap. Ellers er det rene flater. Jeg har unnet meg et mykt vegg-til-vegg-teppe på gulvet - det er en skikkelig luksusfølelse å sette beina på det om morgenen. Et hot tips for små soverom er å male klesskapet i samme farge som veggen, det gir bedre romfølelse.

Friendly pink, please

Jeg har funnet den perfekte beigerosa fargen som heter «Friendly pink», og den går igjen gjennom hele leiligheten. Jeg likte den grågrønne fargen jeg hadde på soveromsveggene før også, men det er utrolig hva en ny farge kan gjøre for stemningen i et rom. Nå føles det både større og mer moderne, samtidig som det er lunt, varmt og mykt uttrykk.

Før

Etter

Enkel oppdatering

Sengetøy er en enkel måte å endre et uttrykk på, og mine tre favoritt-sengetøy fra Høie sier egentlig mye om meg og stilen min. Jeg liker også fargen på sengetøyet påvirker fargen på veggen. Frøya i fargen «dus rose» får fargen på veggene til å se mer fersken ut. Det hvite sengetøyet gjør fargen mer beige. Å endre stilen på sengetøyet er en enkel måte å få et oppdatert uttrykk på.

Emilies Høie-favoritter

Tre favoritter

Jeg liker å sove i både sateng, krepp og bomull og alle sengesettene gir ulik følelse mot kroppen. Om sommeren elsker jeg å sove i sval krepp, mens bomull er det mest behagelige og føles mykest mot huden til hverdags. Samtidig gir sateng meg en skikkelig luksushotell-følelse i egen seng, og den freshe følelsen bare elsker jeg!

Hverdagsluksus med sateng

Milano i hvit sateng er klassisk, og selv om jeg elsker farger, så ender jeg ofte opp med å velge det hvite, crispe og rene uttrykket et kritthvitt satengsengesett gir. Rommet føles større, rent og ryddig. Et perfekt utgangspunkt for en god natts søvn.

Fargerik favoritt

Frøya i dus rose komplimenterer fargen på veggene perfekt, og popper skikkelig. Det er perfekt om sommeren, og jeg får energi av å gå inn i rommet. Samtidig føles fargen moderne og stilren, noe jeg liker veldig godt.

Nostalgisk krepp

Blomstermønster og krepp er nostalgisk og kanskje litt gammeldags for noen, men jeg elsker at Fiona både er lekent og romantisk. Det gir soverommet et luftig og sommerlig uttrykk, og er det noe vi trenger nå så er det vår, varme og åpne soveromsvinduer.

Kjøp produktene her

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter