(0)

Ønsker du Å bli bedriftskunde?

Høie har en B2B avdeling hvor vi tilbyr direktesalg av sengetøy, pledd, dyner og puter til bedrifter, hoteller, institusjoner, off-shore, vaskerier og profileringsfirma. Det kan gjelde alt fra bedriftsgaver til RATT sertifiserte produkter for off-shore.  Det er også mulighet for utvikling av egne design hvis antallene er store nok.

Med en historie som går helt tilbake til 1850 er Høie Nordens sterkeste merkevare i tilknytning til soverommet.Vårt produktutvalg


Sengetøy

Et bredt utvalg av sengetøy i ulike kvaliter og design - alt etter kundens behov. Egne design kan utvikles ved større volum.

Dyner/Puter

Dyner og puter - i både dun og fiber. Egen kolleksjon for storhusholdningskunden. Produsert på Brekstad, i Norge.

Pledd

Pledd og sitteunderlag i ulike kvaliteter og design. Ofte populære gaveartikler til bedrifter. 


Kokeekte

Sengetøy, dyner og puter som kan vaskes på 95 grader, tåler langvarig og tøff vask og bruk. Mye brukt i hotell.

Flammehemmende

Sengetøy, dyner og puter som tilfredsstiller strenge brannkrav. Brukes på blant annet skip og institusjoner der det er et behov.

RATT sertifisert

Testet og godkjent av Det Norske Vertias GL AS som flammehemmende dyner og puter for bruk på fartøy offshore.


Svanemerket

Svanemerkede dyner og puter i dun og fiber. Høie er første, og eneste leverandør som tilfredstiller Svanemerkets strenge krav også på fiberdyner og - puter.

NAAF

Høie tilbyr utvalgte sengetøy, dyner og puter som er så rene at de også er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Et allergivennlig alternativ.

Øko-Tex

I tillegg til Høies egen strenge kvalitetskontroll er både sengetøy, dyner og puter også testet mot helseskadelige stoffer og Øko-Tex 100 sertifisert.Visste du at Høie produserer dyner og puter på Brekstad, i Trøndelag? Til daglig produseres så mange som 5000 dyner og 7000 puter. Over 100 ansatte sørger for å ta vare på Høie kvaliteten som vi er så kjent for.Våre kunder

Vi er utrolig stolte av å få muligheten til å samarbeide med et så stort utvalg av ulike kunder. Her er en liten smakebit.


Nordic Choice Hotels

Scandic

0x0px

Den Norske Turistforening

Fred Olsen Cruiseline

0x0px

Kriminalomsorgen

NHO Reiseliv

Bokklubben

Ide House of Brands

Nores

Subsea 7Vi i NTT er veldig fornøyd med samarbeidet med Høie. Nesten 9000 senger på hyttene i DNT er kledd med sengetøyet Fjellvandring. Vi opplever at Høie har en solid kompetanse, meget høy grad av service og ikke minst en meget god kvalitet på sine produkter. Vi ser frem til et videre langsiktig samarbeid.

Nina Pettersen, daglig leder Nord-Trøndelag Turistforening

Kontakt ossAnniken Solbakk Frengen

Key Account Manager for storhusholdning/B2B. Ønsker du en uforpliktende prat eller vite mer om våre priser og betingelser - ta kontakt.

Address

Tverrveien 29
7130 Brekstad

Telefon

(0047) 72 51 33 93 / 416 59 479

Epost

asf@hoie.no