ØNSKER DU Å BLI STORHUSHOLDNINGSKUNDE?

Høie har en B2B avdeling hvor vi tilbyr direktesalg av sengetøy, pledd, dyner og puter til bedrifter, hoteller, institusjoner, off-shore, vaskerier og profileringsfirma. Det kan gjelde alt fra bedriftsgaver til RATT sertifiserte produkter for off-shore.  Det er også mulighet for utvikling av egne design hvis antallene er store nok.

Med en historie som går helt tilbake til 1850 er Høie Nordens sterkeste merkevare i tilknytning til soverommet.VÅRT PRODUKTUTVALG

Dyner & puter

Dyner og puter - i både dun og fiber. Egen kolleksjon for storhusholdningskunden. Produsert på Brekstad, i Norge.

Sengetøy

Et bredt utvalg av sengetøy i ulike kvaliter og design - alt etter kundens behov. Egne design kan utvikles ved større volum.

pledd

Pledd og sitteunderlag i ulike kvaliteter og design. Ofte populære gaveartikler til bedrifter.

BAD

Myke og slitesterke håndklær i et bredt utvalg kvaliter. Velg mellom håndklær i bomullsfrotté og våre ekslusive håndklær i tyrkisk bomull - alt etter kundens behov. 

SVANEMERKET

Svanemerkede dyner og puter i dun og fiber. Høie er første leverandør som tilfredstiller Svanemerkets strenge krav også på fiberdyner og - puter.

FLAMMEHEMMENDE

Sengetøy, dyner og puter som tilfredsstiller strenge brannkrav. Brukes på blant annet skip og institusjoner der det er et behov.


Kokeekte

Sengetøy, dyner og puter som kan vaskes på 95 grader, tåler langvarig og tøff vask og bruk. Mye brukt i hotell.anbefalt av asthma allergy nordic

Høie tilbyr utvalgte sengetøy, dyner og puter som er så rene at de også er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Et allergivennlig alternativ.

oeko-tex

I tillegg til Høies egen strenge kvalitetskontroll er både sengetøy, dyner og puter også testet mot helseskadelige stoffer og Øko-Tex 100 sertifisert.

RATT SERTIFISERT

Testet og godkjent av Det Norske Vertias GL AS som flammehemmende dyner og puter for bruk på fartøy offshore.

Visste du at Høie produserer dyner og puter på Brekstad, i Trøndelag? Til daglig produseres så mange som 8000 dyner og 10000 puter. Over 120 ansatte sørger for å ta vare på Høie kvaliteten som vi er så kjent for.


VÅRE KUNDER

Vi er utrolig stolte av å få muligheten til å samarbeide med et så stort utvalg av ulike kunder. Her er noen av dem.

Villa Copenhagen

Villa Copenhagen

Nordic Choice Hotels logo

The Thief

Nordic Choice Hotels logo

Britannia

Nordic Choice Hotels logo

Nordic Choice Hotels

Scandic logo

Scandic

Den norske turistforening

Den Norske Turistforening

Fred Olsen Cruiseline logo

Fred Olsen Cruiseline

Kriminalomsorgen logo

Kriminalomsorgen

NHO Reiseliv logo

NHO Reiseliv

Bokklubben logo

Bokklubben

Nores logo

Nores

Subsea 7 logo

Subsea 7

IDÉ House of Brands

NHO Reiseliv

The Well

Bokklubben

Sommerro

Sommerro

Høie har vært leverandør til The Thief siden hotellet åpnet i 2013. Før åpning hadde vi god dialog hvor vi satt sammen en pakke for hotellet som var svært unikt i norsk hotellsammenheng. Vi var det første hotellet som fikk store hotellputer og dobbeldyner. Det har vi fått mye skryt for i etterkant. Dere leverte iht de kriterier vi har hatt og med beste kvalitet. Kombinert med senger fra Hilding og puter / dyner fra Høie scorer vi høyt fra gjestene på søvn opplevelsen.

Siri Lønning, director of brand, The Thief

Vi i NTT er veldig fornøyd med samarbeidet med Høie. Nesten 9000 senger på hyttene i DNT er kledd med sengetøyet Fjellvandring. Vi opplever at Høie har en solid kompetanse, meget høy grad av service og ikke minst en meget god kvalitet på sine produkter. Vi ser frem til et videre langsiktig samarbeid.

Nina Pettersen, daglig leder Nord-Trøndelag Turistforening


 KONTAKT OSS


Anniken Solbakk Frengen
Key Account Manager for storhusholdning/B2B.


Ønsker du en uforpliktende prat eller vil du vite mer om våre priser og betingelser - ta kontakt.
Telefon: (0047) 72 51 33 93 / 416 59 479
E-post: asf@hoie.no
Adresse: Tverrveien 29, 7130 BrekstadKristin Hafzi
Salgskonsulent Storhusholdning/B2B

Telefon: (0047) 971 62 021
E-post: kristin@hoie.no