bryllups-gaver

Å finne den perfekte bryllupsgaven kan være vanskelig! Les videre for våre tips.bryllupsgaver som varer - lenge.

Å feire ny kjærlighet og forelskelse, og ønske noen lykke til med framtiden er vakkert. Størst av alt er kjærligheten, og det nygifte paret lover å elske hverandre – lenge. I høie elsker vi alt som varer lenge. Bærekraft og kvalitet står forankret i vårt DNA, og vi produserer og utvikler med tanke på framtiden. Å gi et brudepar en bryllupsgave fra Høie er å gi de noe de vil kunne ha glede av i mange år framover. Mange år med kjærlighet, og kvalitetssengetøy som varer – lenge.

TIPS TIL BRYLLUPSGAVER

En bryllupsgave skal gjerne være personlig, av høy kvalitet og gjenspeile parets interesser og stil. Et tips er å velge noe tidløst. Slik at brudeparet kan ha glede av gaven lenge. Et nygift par er enten i gang med, eller skal til å skape et hjem sammen. Derfor er gaver til hus og hjem populære bryllupsgaver. 


Soverommet er en viktig del av hjemmet. Faktisk tilbringer vi omtrent en tredjedel av livet i senga. En god seng fylt med kvalitetssengetøy gjør denne tiden bedre.


ALLERGI-VENNLIG KREPP

En klassiker du aldri blir lei. Denne vevde kreppen er tidløs, av høy kvalitet og så ren at den er anbefalt av Asthma Allergy Nordic. Kreppsengesett har en helt egen følelse. Naturkrepp fra Høie føles sval om sommeren og lun om vinteren. Kreppeffekten innebærer at produktet er lettstelt, det trengs ikke å strykes og det er bare å vaske og bruke - gang etter gang.


Pure sengesett
Allergivennlig
Pure laken
Allergivennlig
Pure putetrekk
Allergivennlig
Pure barn
Allergivennlig

VÅR PREMIUM DUNDYNE

 I denne dundynen har vi ikke spart på noe. Høie Frigg er fylt med lusuriøst 100% sibirsk gåsedun og trukket i det mykeste trekket av europeisk 100% bomullssateng. Brudeparet får med andre ord en varm, men eventyrlig lett og vomuniøs dyne som føles silkemyk mot kroppen. Dette er en førsteklasses dyne og en bryllupsgave som garantert blir satt pris på. Dessuten er dynen så ren at den er anbefalt av Asthma Allergy Nordic. 

PREMIUM BASE-KOLLEKSJON

Gi brudeparet en gave som setter en eksklusiv spiss på hverdagen med Høies Premium-basekolleksjon! De klassiske sengetøyene som Elegance er en ny langtidslansering for Høie, laget for å holde seg gjennom de ulike sesongene. I rene, varige naturkvaliteter trosser de luksuriøse tekstilene skiftende trender og består, år etter år.


Prima percale
Hvit
Fra 999,-
Prima percale
Stålgrå
Fra 999,-
Elegance
Egyptisk bomull,
beige

Fra 999,-
Elegance
Egyptisk bomull,
mørk blå

Fra 999,-

EVERYDAY

 Høie har tatt steget inn i en ny del av hjemmet, med vår aller første baderomskolleksjon bestående av håndklær og morgenkåper til hele familien. I ren økologisk bomull er tekstilene skånsomme mot huden og miljøet. Baderomsritualene våre er en viktig del av livet, og deilige badekåper i frottévelour oser av velvære og luksus. Høie har modeller for både kvinner, menn og barn – og disse er lekre bryllupsgaver til det lykkelige paret.Everyday
Antrasitt
Fra 99,-
Everyday
Brun
Fra 99,-
Everyday
Oker
Fra 99,-
Everyday
Blå
Fra 99,-
Svanen, dame
Hvit
Kr 749,-
Svanen, dame
Beige
Kr 749,-
Hercules, herre
Stålgrå
Kr 799,-
Hercules, herre
Beige
Kr 799,-