LANG DYNE

Tull deg inn i en ekstra lang dyne – pakk føttene godt inn og dra dyna helt opp under haka. I sortimentet av Høie-dyner er det flere dyner i lengden 220 cm. Alle dobbeldynene våre kommer også i denne lengden.


sov ekstra godt under en ekstra lang dyne

Det er en del faktorer som er viktige for en god natts søvn, en av dem er temperatur. Det er vanskelig å sove hvis du er for varm, eller hvis du fryser. For å opprettholde en behagelig kroppstemperatur gjennom natten er det viktig å velge en dyne i riktig varmegrad for dine behov. Dessuten er det viktig at dynen er stor nok til at du kan pakke deg godt inn i den. Og om du er ganske høy selv, eller om du har lett for å fryse og sover best når du er skikkelig godt pakket inn – er en lengre dyne et godt valg.
EKSTRA LANGE DYNER MED ULIKE EGENSKAPER

Utvalget i ekstra lange dyner er naturligvis like godt som utvalget av dyner i standard lengde. Velg mellom dundyner og fiberdyner med varmende og svalende egenskaper. Dersom du er på jakt etter en skikkelig kvalitetsdyne, kan vi anbefale vår bestselgende dundyne Høie Saga. Den kommer i tre varmegrader: sval, medium varm og varm.


Ønsker du en fiberdyne, er Høie Allergo et ypperlig valg. Denne dynen er så ren og allergivennlig at den anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund. Se alle våre ekstra lange dyner og filtrer på fylltype og varmegrad for å finne den perfekte dynen for dine behov.