Flanell- sengetøy

Når du kryper under dyna og passer på å dekke hver centimeter av kroppen – fra tåspiss til skulder. Sakte, men sikkert kjenner du varmen bre seg i kroppen. I takt med at kroppstemperaturen når et mer behagelig nivå, slipper spenningene i kroppen taket, og du klarer å slappe skikkelig av. På slike kvelder er det ingenting som er bedre enn sengetøy av flanell. god mot kroppen

Flanell er et mykt og lett vevd stoff med børstet overflate. Behandlingen gir et vakkert uttrykk på stoffet. Det er også derfor flanell kjennes så behagelig mot huden. Flanellsengetøy isolerer og varmer godt, og egner seg ypperlig på friske høstkvelder og mørke vinternetter. Mange velger flanellsengetøy på fjellhytta, og enkelte sverger til sengetøy av flanell året rundt, nettopp på grunn av den varmende egenskapen.


Adam sengesett
Flanell
Adam sengesett
Flanell

Olai sengesett
Flanell
Olai sengesett
Flanell

Flanell kan lages av både ull, bomull og kunstfiber. Flanellsengetøyet fra Høie er laget av 100 % bomull, for en varm, bløt og behagelig natts søvn. I likhet med andre Høie-tekstiler er flanellsengesettene våre utviklet med omtanke for både miljøet og deg.


Inspirert av skandinavisk natur

Designene på flanellsengesettene er utviklet for at senga skal være like behagelig for øynene som den er for kroppen. Velg mellom et utvalg tidsriktige design i beroligende farger som er hentet fra den skandinaviske naturen.Fyll flanellsengetøyet ditt med din drømmedyne og en god hodepute tilpasset dine behov. Gjør soverommet og senga hakket mer luksuriøs og fristende ved hjelp av et par fluffy hotellputer. Og du, se gjerne våre beste råd for å skape et godt soverom.