FLANELL SENGETØY

Når du kryper under dyna og passer på å dekke hver centimeter av kroppen - fra tåspiss til skulder. Sakte, men sikkert kjenner du varmen bre seg i kroppen. I takt med at kroppstemperaturen når et mer behagelig nivå, slipper spenningene i kroppen taket, og du klarer å slappe skikkelig av. På slike kvelder er det ingenting som er bedre enn sengetøy av flanell.


Balder sengesett
Flanell. 
Fra 489,-
Balder sengesett
Flanell. 
Fra 489,-
Balder hotellputetrekk
Flanell. Kr. 195,-
Balder hotellputetrekk
Flanell. Kr. 195,-

FLANELL SOM ER god mot kroppen

Flanell er et mykt og lett vevd stoff med børstet overflate. Behandlingen gir et vakkert uttrykk på stoffet. Det er også derfor flanell kjennes så behagelig mot huden. Flanellsengetøy isolerer og varmer godt, og egner seg ypperlig på friske høstkvelder og mørke vinternetter.


 Mange velger flanellsengetøy på fjellhytta, og enkelte sverger til sengetøy av flanell året rundt, nettopp på grunn av den varmende egenskapen. Den lune flanell

Flanell kan lages av både ull, bomull og kunstfiber. Flanellsengetøyet fra Høie er laget av 100% ekstra fin bomull, for en varm, lun og behagelig natts søvn. I likhet med andre Høie-tekstiler er flanellsengesettene våre utviklet med omtanke for både miljøet og deg. August sengesett
Flanell. 
Fra 489,-
August sengesett
Flanell. 
Fra 489,-
Tanya sengesett
Flanell. Fra 489,-
Tanya sengesett
Flanell. Fra 489,-

GARNFARGET FLANELL

 For deg som ønsker en enda mer eksklusiv flanell må du prøve flanellen Olai. En garnfarget flanell er som ingenting annet. Garnfarging betyr at de fine bomullstrådene farges før vevingen, deretter børstes overflaten for å få frem den unike flanellfølelsen. Det gir en himmelsk mykhet som du bare må oppleve.

Inspirert av skandinavisk natur

Designene på flanellsengesettene er utviklet for at senga skal være like behagelig for øynene som den er for kroppen. Velg mellom et utvalg design i beroligende farger som er hentet fra den skandinaviske naturen.
Olai sengesett
Flanell. Fra 759,-
Olai sengesett
Flanell. 
Fra 759,-
Olai hotellputetrekk
Kr 279,-
Olai hotellputetrekk
 Kr 279,-

Fyll flanellsengetøyet ditt med din drømmedyne og en god hodepute tilpasset dine behov. Gjør soverommet og senga hakket mer luksuriøs og fristende ved hjelp av et par fluffy hotellputer. Og du, se gjerne våre beste råd for å re opp sengen..INVESTER I GOD SØVN

Å legge til rette for god søvn, er som å gi seg selv en gave i form av forhøyet livskvalitet. Det viktigste med en god dag er natten før. Vi kan anbefale vår bestselger Saga. En dyne som kjennes svært myk, faller godt rundt kroppen og som holder deg god og varm.

Saga dunpute
Fra 1449,-


Saga dundyne
Varm
Fra 4295,-

Downfeel fiberpute
Fra 549,-
Hygea fiberdyne
Varm
Fra 1499,-