hjemmehotell

Du kjenner igjen den deilige følelsen av forsiktig å åpne døren til et nytt og spennende hotellrom, for så å slenge deg opp i den perfekt oppredde sengen. Det kjennes så mykt og eksklusivt at du ikke forstår hvordan det er mulig. Hotellputen støtter deg, idet du setter deg opp og nyter dette severdige og flotte hotellrommet. Pynteputene legges til side i en stilig stol, og den deilige hotelldynen tynger deg ned inn i en dyp og bekymringsfri søvn. Du sover så lenge du kan - avhengig av frokosttiden - for så å rusle ned i tøfler til en lang og deilig hotellfrokost.  


Flere som lengter? Men hva om du kunne hatt det slik hver dag? Den luksuriøse hotellfølelsen. Vel - det er ingenting som stopper deg fra å skape dette hjemme hos deg selv. Britannia hotell i Trondheim er eksperter på å gi sine overnattingsgjester en luksuriøs opplevelse, og vi vet hvilke dyner og puter de bruker. Saga dundyner og puter, produsert i Norge.
Saga
Dundyne sval
Saga
Dundyne varm
Hygea
Hotellpute
Saga
Dunpute


tips

La deg inspirere av det du setter mest pris på, når du er på hotell. Her er noen tips: 
WOW


Gjenskap wow-effekten du får når du entrer rommet, selv om det er ditt eget velkjente soverom. Tenk over hva du setter pris på, når du sover på hotell. Kanskje sett fram en fin stol i en krok og legg fram en hyggelig fotobok du kan bla i. Lag deg et hjemmehotellrom for ro og velvære.  
Helsinki
Sateng
Helsinki
Hotellputetrekk
Gustav
Økologisk bomull
Helsinki
Sateng


re sengen

Gjør deg flid med å re sengen. Rydd vekk alt unødvendig og gjør det luksuriøst. Glem et øyeblikk at det er du som skal legge deg her i kveld. Tenk at dette skal være en hotellgjest verdig. Legg på pynteputer, en pen sengeløper og sett frem et par tøfler ved sengekanten. Kanskje til og med en liten sjokoladeoverraskelse på nattbordet? Ønsk så gjesten - «deg selv» - hjertelig velkommen til et hyggelig opphold.

Vanja
Sengeløper i velour
Vanja
Pyntepute i velour
Vanja
Sengeløper i velour
Vanja
Pyntepute i velour


Vanessa
Damask
Helsinki
Dobbyvevd sateng
Helsinki
Hotellputetrekk
Vanja
Putetrekk i velour

HOTELLPUTEN

Hva gjenkjenner vel den fantastiske hotellfølelsen bedre enn det å lene seg tilbake på en deilig hotellpute? Gå til anskaffelse av to slike, og forvandlingen er omtrent allerede komplett.


roomservice

Du kan jo alltids forsøke å ringe din samboer for litt roomservice? Et hyggelig serveringsbrett med kaffe og croissant er ikke feil.


Og det beste?

Sen utsjekk er overflødig, fordi dette hotellrommet trenger du aldri å sjekke ut av.