Senk skuldrene og gli inn i en magisk drømmeverden. Satengvevingen gir de lange fine bomullstrådene en særegen glans og er myk og behagelig mot huden. Sengesett fra Høie er for deg som elsker følelsen av et glattere og mer eksklusivt sengetøy. Nå får du all vår sateng opptil -30%


RO PÅ SOVEROMMET

Hverdagen har endret seg og vi setter mer pris på de små tingene. Et sengesett i sateng med et eksklusivt design, innbyr til velvære og ro på soverommet. Wessel er et sengesett designet nettopp for dette.
Wessel Sateng
Blå
Nå -20%

Hotellputetrekk 70x100
Sateng
Nå -20%
Flatt laken
Sateng
Nå -20%

Embla
Dundyne
Medium varmEN NY MODERNISME

Vi ser en ny minimalisme blomstre, og fargene vi velger nå vitner om en varm og minimalistisk stil. Brune og beige nyanser i kombinasjon med lyse og delikate toner skaper en helt egen ro, og i kombinasjon med nydelige objekter i interiøret skaper det rom som innbyr til avslapning og velvære.

DOBBYVEVD SATENG

Visste du at det som gjør sateng til sateng er vevemetoden? De lange sprangene i veven gjør stoffet glansfull og luksuriøs? Vårt populære sengesett Helsinki er en dobbyvevd sateng av 100% bomull, der vi har brukt lengre bomullsfiber som er ekstra finkjemmet.

Helsinki
Dobbysateng
Nå -20%
Helsinki 70x100cm
Hotellputetrekk
Nå -20%


Catharina
Sateng
Nå -20%
Viola 60x80cm
Hotellputetrekk
Velour

MATTE OG BLANKE OVERFLATER

Ordet luksus betyr glans, så hvorfor ikke la hver dag skinne? Vår dobbysateng i striper leker med matte og blanke overflater i en deilig, glatt og myk kvalitet.

Milano 
Dobbysateng
Oker 
Nå -30%
Viola 60x80cm
Hotellputetrekk
Velour

Hygea 60x80cm
Hotellpute

Frøya laken
Steinvasket bomull


Eksklusivt sengetøy

Milano er en dobbyvevd sateng i 100% bomull som gir deg en følelse av hverdagsluksus. Kjent for sine tynne og langfibrede tråder, er det en kvalitet for deg som elsker følelsen av et glattere og mer luksuriøst uttrykk. Milano kommer i et hav av vakre farger, så her er det bare å finne sin favoritt.


Milano 
Dobbysateng
Blå 
Nå -30%

Milano 
Dobbysateng
Lys beige 
Nå -30%

Milano 
Dobbysateng
Dempet grå
Nå -30%

Milano 
Dobbysateng
Skoggrønn
Nå - 30%