Senk skuldrene og gli inn i en magisk drømmeverden. Satengvevingen gir de lange fine bomullstrådene en særegen glans og er myk og behagelig mot huden. Sengesett fra Høie er for deg som elsker følelsen av et glattere og mer eksklusivt sengetøy. 


RO PÅ SOVEROMMET

Hverdagen har endret seg og vi setter mer pris på de små tingene. Et sengesett i sateng med et eksklusivt design, innbyr til velvære og ro på soverommet. Elegance er et sengesett designet nettopp for dette, i himmelsk myk egyptisk bomull.
Elegance sengesett
Egyptisk bomull
Fra 1299,-
Hotellputetrekk 70x100 Egyptisk bomull
Kr 449,-
Elegance flatt laken
Egyptisk bomull
Fra 899,-
Embla Dundyne
Medium varm
Nå fra 2337,-


EN NY MODERNISME

Vi ser en ny minimalisme blomstre, og fargene vi velger nå vitner om en varm og minimalistisk stil. Brune og beige nyanser i kombinasjon med lyse og delikate toner skaper en helt egen ro, og i kombinasjon med nydelige objekter i interiøret skaper det rom som innbyr til avslapning og velvære.

Helsinki
Dobbysateng
Nå fra 699,-
Helsinki hotellputetrekk
Str 70x100 cm
Nå 223,-

Høie Original 70x100
Hotellpute
Kr 549,-
Formsydd laken sateng
til overmadrass
Nå fra 275,-

DOBBYVEVD SATENG

Visste du at det som gjør sateng til sateng er vevemetoden? De lange sprangene i veven gjør stoffet glansfull og luksuriøs? Vårt populære sengesett Helsinki er en dobbyvevd sateng av 100% bomull, der vi har brukt lengre bomullsfiber som er ekstra finkjemmet.

Helsinki
Dobbysateng
Helsinki 70x100cm
Hotellputetrekk


Catharina sateng
Nå fra 699,-
Viola 60x80cm
Velour
Nå fra 380,-

MATTE OG BLANKE OVERFLATER

Ordet luksus betyr glans, så hvorfor ikke la hver dag skinne? Vår dobbysateng i striper leker med matte og blanke overflater i en deilig, glatt og myk kvalitet.

Milano sengesett
Dobbysateng
Fra 699,-
Viola 60x80cm
Velour
Nå fra 380,-

Hygea 60x80cm
Hotellpute
Kr 679,-
Frøya multiputetrekk
Steinvasket bomull
Nå fra 263,-

Eksklusivt sengetøy

Milano er en dobbyvevd sateng i 100% bomull som gir deg en følelse av hverdagsluksus. Kjent for sine tynne og langfibrede tråder, er det en kvalitet for deg som elsker følelsen av et glattere og mer luksuriøst uttrykk. Milano kommer i et hav av vakre farger, så her er det bare å finne sin favoritt.


Milano sengesett
Dobbysateng
Fra 699,-

Milano sengesett
Dobbysateng
Fra 699,-

Milano sengesett
Dobbysateng
Fra 699,-


Milano sengesett
Dobbysateng
Fra 699,-