HYTTEHYGGE

Skulle man beskrive den norske folkesjela, tar det ikke lang tid før ordet hytta kommer opp. Norske mann i hus og hytte! Det er like ur-norsk som selve hyggen! Er det en ting vi kan, så er det hygge - på hytta!

Hvorfor drar vi på hytta? Vi søker ro, natur og tilstedeværelse. Så hva skiller hyggen fra luksus? Det er kontrastene, gjøremålet før premien. Å kjenne at en arbeider med kroppen, for veden og deretter den lune varmen. Å nyte å sitte stille, etter en lang gå-tur i fjellet. Å servere et flott måltid, med færre redskaper og naturlige ingredienser. En nøkternhet, som inviterer oss til å undre, sanse og være her - akkurat nå.Helsinki. Dobbysateng.
Hvit.

Helsinki. Dobbysateng. Nordisk grønn.
Frøya. Steinvasket bomull.
Valnøtt.
Frøya. Steinvasket bomull.
Nordisk grønn.

RO I FLANELL

Varm og lun flanell som fast følgesvenn gjennom de kalde månedene på hytta. Flanellen varmer og isolerer godt, og det er perfekt å krype under en lun flanell på et friskt og kaldt soverom, i påvente av at ilden i peisen får varmet opp resten av hytta.

August. Flanell.
Valnøtt.
August. Flanell.
Mørk blå.

Tanya. Flanell.
Tåkegrønn.

Tanya. Flanell.
Muskat.

LUNEST

Selv om vi finner glede i det enkle på hytta, er vakre omgivelser og komfort viktig. Hytta er der vi kobler av, for så å koble på igjen når vi kommer hjem. Påfyll av ro, velvære og søvn. Så kan vi nyte den gode stemingen, av barnlig fryd, idyll, komfort, begeistring, og harmoni. Ha lune ullpledd i umiddelbar nærhet, for sene kvelder ute ved bålet.

Hekla ullpledd.
Grønn.
Skarstinden ullpledd
Offwhite.
Oppdal ullpledd.
Natur.
Trollstigen ullpledd.
Blåmelert.

SALIGHETEN

Å komme inn til en koselig hytte, med varme kinn etter en dag ute i frisk luft gir oss saligheten og roen vi lengter etter i hverdagen. Enkle gjøremål, godt selskap og hyttehygge. Vi spiller brettspill, nyter kvaliteten av gode samtaler og gleder oss over de nære ting. På hytta blir vi en tilfreds versjon av oss selv. Og soverommet på hytta innbyr til ro og hvile.

Midnatt. Satengkrepp.
Dus blå.
Ara. Krepp.
Marine.
Kos. Krepp
Antrasitt.
Helle. Lin.
Natur.

HARMONI
MED NATUREN

Teksturer, natur, farger og alt vi opplever merkes klarere. Å glede seg over mulighetene: «hva har jeg lyst til i dag?». Ha tid til en rolig stund, der tankene flyr og man kjenner på roen. Våkne til riktig tid, ikke for seint og ikke for tidlig - dagen er åpen. På hytta er vi mer i ett med naturen. På soverommet ønsker vi teksturfølelser som kjennes på kroppen, og sengesett i lin er utsøkt.

Loke. Ekstra fin bomull.
Nordisk grønn.
Loke. Ekstra fin bomull.
Valnøtt.
Poul. Ekstra fin bomull.
Mørk blå.
Poul. Ekstra fin bomull.
Nordisk grønn.


 Match med laken:

Frøya. Steinvasket bomull.
Laken. Valnøtt.
Frøya. Steinvasket bomull.
Laken. Nordisk grønn.
Formsydd laken. Sateng.
Hvit.
Jerseylaken.
Lys beige.HYTTEDYNEN

Fiberdyne eller dundyne på hytta? Har du ei hytte som holder jevn temperatur hele året, ja – da står du fritt fram til å velge mellom både dun og fiber. Dersom hytta di er litt dårligere isolert, så kan fiber være det eneste alternativet. Fiber trekker ikke til seg fuktighet som kan danne mugg og midd i senga, og vil derfor holde seg fin i mange år framover.

 God tur til hytta!
.  .