HYTTEHYGGE

Skulle man beskrive den norske folkesjela, tar det ikke lang tid før ordet hytta kommer opp. Norske mann i hus og hytte! Det er like ur-norsk som selve hyggen! Er det en ting vi kan, så er det hygge - på hytta!
Hvorfor drar vi på hytta? Vi søker ro, natur og tilstedeværelse. Så hva skiller hyggen fra luksus? Det er kontrastene, gjøremålet før premien. Å kjenne at en arbeider med kroppen, for veden og deretter den lune varmen. Å nyte å sitte stille, etter en lang gå-tur i fjellet. Å servere et flott måltid, med færre redskaper og naturlige ingredienser. En nøkternhet, som inviterer oss til å undre, sanse og være her - akkurat nå.Økologisk bomull
Fra 699,-
Økologisk bomull
Fra 699,-
Økologisk bomull
Kr 699,-
Økologisk bomull
Kr 699,-

LUNEST

Selv om vi finner glede i det enkle på hytta, er vakre omgivelser og komfort viktig. Hytta er der vi kobler av, for så å koble på igjen når vi kommer hjem. Påfyll av ro, velvære og søvn. Så kan vi nyte den gode stemingen, av barnlig fryd, idyll, komfort, begeistring, og harmoni. Ha lune ullpledd i umiddelbar nærhet, for sene kvelder ute ved bålet, til å ha over seg i påvente av at det skal bli fyr i peisen – eller rett og slett bare fordi de kjennes så myke, varme og lune.

Ullpledd
Kr 999,-
Ullpledd
Kr 999,-
Ullpledd
Kr 999
Ullpledd
Kr 1099,-

SALIGHETEN

Å komme inn til en koselig hytte, med varme kinn etter en dag ute i frisk luft gir oss saligheten og roen vi lengter etter i hverdagen. Enkle gjøremål, godt selskap og hyttehygge. Vi spiller brettspill, nyter kvaliteten av gode samtaler og gleder oss over de nære ting. På hytta blir vi en tilfreds versjon av oss selv. Og soverommet på hytta innbyr til ro og hvile.

Krepp
Kr 549,-
Krepp
Kr 499,-
Økologisk bomull
Kr 599,-
Gustav
Kun 483,-

 Match med laken:

Økologisk bomull laken
Kr 349,-
Økologisk bomull laken
Kr 349,-
Økologisk bomull laken
Kr 349,-
Økologisk bomull laken
Kr 349,-HARMONI
MED NATUREN

Teksturer, natur, farger og alt vi opplever merkes klarere. Å glede seg over mulighetene: «hva har jeg lyst til i dag?». Ha tid til en rolig stund, der tankene flyr og man kjenner på roen. Våkne til riktig tid, ikke for seint og ikke for tidlig - dagen er åpen. På hytta er vi mer i ett med naturen. På soverommet ønsker vi teksturfølelser som kjennes på kroppen, og sengesett med en lin-look er utsøkt.

HYTTEDYNEN

Fiberdyne eller dundyne på hytta? Har du ei hytte som holder jevn temperatur hele året, ja – da står du fritt fram til å velge mellom både dun og fiber. Dersom hytta di er litt dårligere isolert, så kan fiber være det eneste alternativet. Fiber trekker ikke til seg fuktighet som kan danne mugg og midd i senga, og vil derfor holde seg fin i mange år framover.

 God tur til hytta!