KJÆRLIGHET
TIL ULL

Den deilige ulla gjør at pleddene er lune og varme, samtidig som at de puster godt. Et ullpledd fra Høie egner seg like godt på de aller kaldeste dagene som på dager som bare er litt kjølige. Perfekt til enhver velfortjent pause med øyelokkene lukket på sofaen.


Hekla
Grønn, 749,-
Hekla
Naturgrå, 749,-
Glittertind
Naturbrun, 1099,-

Dovre,
Brunmelert, 999,-

NORSK ULL

 Den norske ulla vakker. Fargene i pleddet Oppdal er naturlige og ufarget, slik naturen har skapt dem. Nordisk design er forent med nydelig komfort, slik at du kan nyte roen under et lunt pledd som holder seg vakkert over tid.PLEDD

 Lune pledd til høsten. Fargene passer perfekt inn i høstens fargetrender. Ha et deilig pledd i umiddelbar nærhet for den lune, koselige følelsen.Ekstra godt er det å vite at dette er betryggende produsert, og laget for å holde deg varm lenge.  

Skarstinden er et mykt pledd som kommer i tre ulike farger, og med hullmønster i strukturen. Denne naturbeige fargen er perfekt når høstmørket kommer krypende og vi ønsker å sitte inne med en kopp te og høre regnet piske mot ruten. Pledd er også perfekte gaver til den som har alt.Kamet
Offwhite, 749,-
Skarstinden
Koksgrå, 1699,-
Trollstigen
Koksgrå, 1999,-
Trollstigen
Beige, 1999,-

TIL DE MINSTE

Vårt barnepledd er en jaquardveing i 100% ren ull - og varmer de minste på de kaldeste dagene. Produsert med kjærlighet og Woolmark-sertifisert. Et pledd som varmer er fine julegaver og dåpsgaver som barnet kan nyte av lenge.Myke elefanter som gleder - ja, det er lett å skjønne at barna blir glade av denne vennlige elefanten.