Økologisk sengetøy. komfort med god samvittighet.Kvalitet har vært en del av Høie sitt DNA siden vi så dagens lys for 170 år siden. Selv om ingen den gangen var bevisst de miljøutfordringene som vi ser i dag, har Høie alltid vært opptatt av at sengetøy, dyner og puter skal lages for å vare. Høie Care er vår omtanke for miljø og bærekraft under en felles paraply. Innprentet i vårt DNA på lik linje med kvalitet. Vi skal utvikle med tanke på fremtiden. 


Det betyr: Komfort med god samvittighetVår økologiske bomull er steinvasket. De ekstra fine bomullstrådene er kjent for sin renhet og høye slitestyrke, og steinvask mykner fibrene i bomullen.


Matheo
Økologisk bomull
Gustav
Økologisk bomull
Matheo
Økologisk bomull
Frøya
Økologisk bomull

Et blikk for helheten

Vårt økologiske sengetøy er GOTS sertifisert. Den verdensomfattende merkeordningen er din trygghet for at hele verdikjeden er kontrollert for helge- og miljøpåvirkning. Det gjelder også forholdene til bonden.     
mindre vann


De økologiske sengetøyet Frøya innfarges i et fargebad. Prosessen bruker 30% mindre vann og fargestoffer sammenlignet med tradisjonelle trykkemetoder. I tillegg utnyttes all farge, så ingenting går til spille.  Frøya
Sengesett
Frøya
Putetrekk
Frøya
Multiputetrekk
Gustav
Hotellputetrekk


Fri for plast

Våre økologiske sengesett pakkes i praktiske tøyposer i samme stoff som sengetøyet er laget i. Bruk den gjerne senere til å få orden i skuffene eller reisebaggen. Vi elsker at posene får nytt liv.
Strykefritt

Gjør en ekstra innsats for miljøet ved å vaske sengetøyet på kun 40 grader, la sengetøyet lufttørke og ikke stryke det. Det økologiske sengetøyet er utviklet for å ha en avslappet look og krølle på den riktige måten. Det er sjarmen med Frøya sengesett. 

Frøya
Økologisk bomull
Frøya laken
Økologisk bomull
Matheo
Økologisk bomull
Frøya laken
Økologisk bomull

sov med god samvittighet

Vi vil hele tiden bli bedre, og blant en rekke av tiltakene er å Svanemerke våre bestselgende dyner og puter. Svanemerket er din garanti for mindre klimabelastning, bærekraftig ressursbruk og sengetøy fritt for miljøgifter.
en ren natts søvn

Våre dyner og puter i dun eller fiber er så rene at de er anbefalt av Asthma Allergy Nordic. Alle våre tekstiler er Oeko-Tex-sertifisert. 

Hygea
Allergivennlig  fiberdyne
Hygea
Allergivennlig pute
Enviro
Sval fiberdyne
Enviro
Fiberpute

et lite stykke norge

Dynene og putene fra Høie produseres i vakre omgivelser på Brekstad i Trøndelag. Det gir også nærhet til markedet og reduserer miljøbelastningen når vi sender varene hjem til deg.