KOMFORT med god samvittighetKvalitet har vært en del av Høie sitt DNA siden vi så livets lys for 170 år siden. Selv om vi da ikke var bevisst miljøutfordringene som vi ser i dag, så har vi alltid vært opptatt av at sengetøy, dyner og puter skal utvikles for å vare - og det en hel evighet. Høie Care er vårt fokus på bærekraft under en felles paraply. Forankret i vårt DNA på lik linje med kvalitet. Vi skal utvikle med tanke på fremtiden. Det betyr: Komfort med god samvittighet.  


Vår økologiske bomull er steinvasket. De ekstra fine bomullstrådene er kjent for sin renhet og høye slitestyrke, og steinvask mykner fibrene i bomullen.


Matheo
Økologisk bomull
Gustav
Økologisk bomull
Matheo
Økologisk bomull
Frøya
Økologisk bomull

GOTS

Vårt økologiske sengetøy er GOTS sertifisert. Sertifiseringen er din trygghet for at hele verdikjeden er kontrollert, inklusive forholdene til bonden.  
mindre vann


Sengesettet Frøya innfarges i et fargebad. Prosessen bruker 30% mindre vann og fargestoffer sammenlignet med tradisjonelle trykkemetoder. I tillegg utnyttes all farge, så ingenting går til spille.  Frøya
Sengesett
Frøya
Putetrekk
Frøya
Multiputetrekk
Gustav
Hotellputetrekk


Fri for plast

Våre økologiske sengesett pakkes i praktiske tøyposer i samme stoff som sengetøyet er laget i. Bruk den gjerne senere til å få orden i skuffene eller reisebaggen. Vi elsker at posene får nytt liv.
ikke stryk

Gjør en ekstra innsats for miljøet ved å vaske sengetøyet på kun 40 grader, la sengetøyet lufttørke og ikke stryk. Sengesettet er utviklet for å ha en avslappet look og krølle på den riktige måten. Vi elsker det akkurat slik den er!

Frøya
Økologisk bomull
Frøya laken
Økologisk bomull
Matheo
Økologisk bomull
Frøya laken
Økologisk bomull

sov med god samvittighet

Vi vil hele tiden bli bedre, og blant en rekke av tiltakene er å Svanemerke våre bestselgende dyner og puter. Svanemerket står for redusert klimabelastning, bærekraftig ressursbruk og en giftfri hverdag
en ren natts søvn

Detaljene teller. Velg dyner og puter i dun eller fiber som er så rene at de er anbefalt av Asthma Allergy Nordic.


Hygea
Allergivennlig  fiberdyne
Hygea
Allergivennlig pute
Enviro
Sval fiberdyne
Enviro
Fiberpute

et lite stykke norge

Dynene og putene fra Høie produseres i vakre omgivelser på Brekstad i Trøndelag. Det gir også nærhet til markedet og reduserer miljøbelastningen når vi sender varene hjem til deg.