Økologisk produkter. komfort med god samvittighet.Kvalitet har vært en del av Høie sitt DNA siden vi så dagens lys for 170 år siden. Selv om ingen den gangen var bevisst de miljøutfordringene som vi ser i dag, har Høie alltid vært opptatt av at sengetøy, dyner og puter skal lages for å vare. Høie Care er vår omtanke for miljø og bærekraft under en felles paraply. Innprentet i vårt DNA på lik linje med kvalitet. Vi skal utvikle med tanke på fremtiden. 


Det betyr: Komfort med god samvittighet

Vår vevde kreppserie, Lyra i økologiske bomull.
I våre sengesett i vevd krepp i 100% økologisk bomull skapes de unike luftlommene i vevingen. Kreppvevingen er lun om vinteren og sval om sommeren, og gir deg den myke og crispy følelsen vask etter vask. En klassiker som ikke trenger å strykes.Lyra, vevd krepp
Økologisk bomull
Lyra, vevd krepp
Økologisk bomull
Lyra, vevd krepp
Økologisk bomull

Strykefritt

Gjør en ekstra innsats for miljøet ved å vaske sengetøyet på kun 40 grader, la sengetøyet lufttørke og ikke stryke det. Kreppsengesett behøver ikke å strykes. 

Et blikk for helheten

Våre økologiske Everyday håndklær er GOTS sertifisert. Den verdensomfattende merkeordningen er din trygghet for at hele verdikjeden er kontrollert for helge- og miljøpåvirkning. Det gjelder også forholdene til bonden.     
Håndklær laget for å vare


Everydayserien er skånsomme mot huden og miljøet, og er et valg du kan leve lenge med. Håndklærne absorberer vannet godt og tørker lett slik at du og dine gjester kan ha glede av disse. Håndklærne kommer i flere farger og størrelser. Everyday
Dus lavendel
Everyday
Aqua
Everyday
Dus rosa
Everyday
Ecrusov med god samvittighet

Vi vil hele tiden bli bedre, og blant en rekke av tiltakene er å Svanemerke våre bestselgende dyner og puter. Svanemerket er din garanti for mindre klimabelastning, bærekraftig ressursbruk og sengetøy fritt for miljøgifter.
en ren natts søvn

Våre dyner og puter i dun eller fiber er så rene at de er anbefalt av Asthma Allergy Nordic. Alle våre tekstiler er Oeko-Tex-sertifisert. 

Hygea
Allergivennlig  fiberdyne
Hygea
Allergivennlig pute
Enviro
Fiberdyne
Enviro
Fiberpute


et lite stykke norge

Dynene og putene fra Høie produseres i vakre omgivelser på Brekstad i Trøndelag. Det gir også nærhet til markedet og reduserer miljøbelastningen når vi sender varene hjem til deg.