Denne våren har vi fått hjelp fra barn til å tegne trær. Vi fikk inn i overkant av 600 tegninger fra barn i alderen 0 til 12 år. Det var så mange fine tegninger! Vi er så takknemlig for alle bidrag og er helt overveldet av responsen.

Nå har vi utviklet en skog av trær som er inspirert av disse tegningene og som vil bli lansert som sengetøy høsten 2017. Sengetøyet har fått navnet MITT TRE, og har som formål å støtte Vann for livet prosjektet i regi av Røde Kors. For hvert solgte sengesett går 40 NOK til støtte av dette prosjektet. 20 NOK støttes av Høie og 20 NOK støttes av våre forhandlere.

Film: Reklamefilmen for prosjektet. Fristen for å sende tegning av MITT TRE er nå gått ut.

VINNERNE ER

Av de 600 tegningene av MITT TRE har vi valgt ut 35 tegninger av tre som former en skog på sengesettet. Vinnerne vil få tilsendt en diplom denne høsten - og vil i tillegg få tilsendt sengesettet MITT TRE når det lanseres høsten 2017.

mitt-tre-erna mitt-tre-erna

 

1. Emma Mostert

2. Sina M. Hasle, 4 år

3. Vetle Andre, 6 år

4. Teolai Garderhagen, 7 år

5. Tore Slåtten, 7 år

6. Eira Aune, 8 år

7. Silje Dønheim, 7 år

8. Amund Langen Erlandsen

9. Magnus Varøystrand

10. Elise Kristin Rosseid, 12 år

11. Kaia Ellingsen

12. Maja Dønheim, 10 år

13. Astrid Kvernvold & Sienna Blanckeman Aadland

14. Michael Andreas Wdjaja Arnestad

15. Nora Nilssen

16. Ingrid Regine Bull

17. Othelie Widerøe Svartøien, 7 år

18. Vina Basit Ahmed Abdullah, 9 år

19. Maria Taushanis, 12 år

20. Lya Thomas

21. Oliver Stip Turner, 12 år

22. Melina Knutsen Andersen

23. Mailin Sularle Løland

24. Trym Kvia Taule, 6 år

25. Live Dahl Åbelvold

26. Arthur, 12 år

27. Thomas Strand-Grude

28. Sanne Mostert, 8 år

29. Maja Saxe, 6 1/2 år

30. Karsten V. Sundbye

31. Frøya Fanuelsen, 12 år

32. Live Roalsø Veila

33. Linnea Larsen

34. Oskar Hegberg Adamsson

35. Andrea Konstali, 7 år

I tillegg trekkes 3 heldige vinnere blant alle innsendte bidrag som vil få tilsendt sengesettet MITT TRE i posten ved lansering høsten 2017. Vinnerne kontaktes direkte.

mitttre_05-2

OM VANN FOR LIVET

Vann for Livet er et prosjekt i regi av Norges Røde Kors. Målet er å samle inn mest mulig penger for å finansiere vannprosjekter i ulike deler av verden.

I Norge er vann like selvfølgelig som luft. Det kommer ut av et rør i veggen uten at vi behøver å anstrenge oss det minste. Men slik er det ikke overalt. Mer enn 700 millioner mennesker mangler tilgang til rent vann. Det er også grunnen til at 6000 mennesker dør hver eneste dag, de fleste av dem barn.

Kvinner og barn bruker gjerne halve dagen for å hente vann – som ofte er urent. Etterpå er det sjelden tid eller krefter igjen til å gå på skole eller arbeid, og dermed fanges de i en ond sirkel av fattigdom og sykdom.                 

Vann for livet jobber for å skaffe mennesker tilgang til rent vann. Det gjør de gjennom å bore brønner, sikre vannkilder, bygger latriner og drive opplæring i hygiene.

Programmene bidrar til å:

  • gi folk bedre helse
  • forhindre spredning av sykdommer
  • styrke matvaresikkerheten
  • gi barna mulighet til å gå på skole

Røde Kors gir opplæring i hygiene, forbedrer de sanitære forholdene, og etablerer lokale vannstyrer som drifter og vedlikeholder anlegg som gir tilgang til rent vann.

mitttre_03-2

SAMARBEIDSPARTNERE

vfl_logo_right 

 

 

FORHANDLERE

Av hvert solgte sengesett bidrar våre forhandlere med 20 NOK og Høie med 20 NOK. Her finner du en oversikt over de forhandlerne som har sengetøyet, i tillegg til hoie.no.

SKEIDAR - DE NORSKE BOKKLUBBENE -  INGEMANN ELLINGSEN - POULSSON INTERIØRDESIGN - HP KJÆRVIK MOSENTERET - M. PETTERSSON AS - A-MØBLER - INSPIREA HOME - SOLØR INTERIØR - FABRIKKUTSALGET MOSJØEN - RYEN ØSTFOLDHALLEN - MARIE MADSLIEN - TO ROM INTERIØR - HJØRNESTUO - MJ TEKSTIL & INTERIØR - DRAUMHEIM - TRYGVE MONSTAD - HÅLAND UTSTYR - STUA BOLIGTEKSTIL - BRYNE GARDIN - GALLERIET - KARL A. HANSEN - FARGERIKE EVJE - TEKSTILEN TRYSIL - E. JACOBSEN ENGROS - INTERIØRHUSET MOLDE - U. AANDAHLS - AKER-IVERSEN INTERIØR - WESTRUM TEKSTIL & INTERIØR - ULDVAREN - BOUTIQUE HELENE - HØIE FABRIKKUTSALG MOSBY - HØIE SHOP BREKSTAD - FABRIKKUTSALGET MOSJØEN - GARDINER & UTSTYR - FABRIKKUTSALGET MASSHUS - H.P. KJÆRVIK NITTEDAL - SENGEMAKERIET - HUSABØ GÅRD - AKSDAL JERVARE, JERNIA -  IBIDEM - INTERIØRHUSET STAVANGER - DYNEMESTEREN