MYK, MYKERE OG MYKEST

«Hva er det mykeste sengesettet dere har?» Dette vil vi gjerne svare deg på, men da må vi bli kjent med deg først. Som med alt annet, er dette nokså individuelt. For å guide deg på riktig vei mot ditt perfekte sengesett må vi se på hvilke kriterier som stilles for at sengesettet skal oppleves mykt for akkurat deg.


STEINVASKET BOMULL

Vårt fine sengesett Frøya er en kundefavoritt, nettopp på grunn av sin mykhet. Den ekstra fine bomullen er kjent for sin renhet og høye slitestyrke, og det som gjør den så myk og god er steinvasken. Prosessen med steinvask går ut på at man mykner fibrene i bomullen. Sengesettet føles derfor mykt og godt, samtidig som det krøller på den riktige måten. Frøya er også sydd med jeans-stikninger, for en røffere look. Frøya får du i mange ulike farger, så du kan finne din favoritt. Se alle steinvaskede sengetrekk.



Frøya
Steinvasket bomull
Kr 699,-

Frøya laken
Steinvasket bomull
Kr 369,-
Frøya multiputetrekk
Steinvasket bomull
Kr 319,-
Frøya hotellputetrekk
Steinvasket bomull
Fra 249,-



SATENG

For noen blir sateng det naturlige valget, når vi er ute etter et deilig og mykt sengetrekk. Og tenk, det finnes til og med steinvasket sateng! Satengen har en litt tettere vevning enn for eksempel krepp – som for de som er veldig varme kan bli litt for tett. Men den glatte, luksuriøse satengfølelsen er nok likevel en kvalitet de fleste vil karakterisere som veldig myk og fantastisk. På sommeren er sateng også svalt og godt, til sammenligning med for eksempel flanell som kjennes varm og lun med en gang.







FLANELL

Hvordan vet du at noen elsker flanell? Jo, de forteller deg det. Flanellelskere er de som fryser lett, elsker hytteliv, julestemning og kos. Og den myke deilige flanellen. En frisk, kald vinternatt gir god søvn, men det er godt å ikke bruke tid på å få varmen under dyna. Grunnen til at flanell kjennes så myk og varm med en gang er at overflaten på bomullsfiberen er børstet. Se våre flanell sengesett.



KREPP

Blir sateng for tett, flanell alt for varmt – men du synes likevel det er deilig at sengesettet er både utrolig mykt, og varmer godt? Da bør du velge sengesett i krepp! Sengesettets kreppvevninger lager unike lommer, som gjør at sengesettet føles svalt om sommeren, og lunt om vinteren. Luftig, lett og lunt! Visste du at det var Høie som først oppfant kreppet sengetøy? Se all vår krepp sengetøy. Skulle du ønske den deilige kreppen hadde noen av de utsøkte myke egenskapene til sateng? Fortvil ikke, vi har tenkt på deg også. Se vår kreppsateng!




PERCALE

Enda mer krispy enn krepp? Hva? Du vet på hotell, når du nesten kan høre sengesettet rundt deg? Likt følelsen av en skjorte av høy kvalitet. Elsker du den følelsen? Ja, da elsker du nok percale. Et sengesett med tettere vevning, som er merkbart stødigere. Ble det vanskelig for deg nå? Valget mellom krepp og percale kan være tøft, vi vet – derfor har Høie utviklet en Percalekrepp! Der det beste fra to verdener møtes.




EN TREDJEDEL AV LIVET

En tredjedel av livet leves på et laken. Tygg litt på den! Det man ligger på bør jo være av ganske høy kvalitet siden en så stor del av livet er på nettopp dette? Et laken. Vi er ganske stolte av våre jerseylaken. Her har vi valgt en ekstra fin bomull med 5% elastan, som gir et slitesterkt og mykt laken. Elastantråden gjør at lakenet både holder fasongen og ligger pent på sengen! En kombinasjon som gir lang levetid, og det er fint når vi bruker nesten halve livet i på lakenet. Vi har selvsagt laken i andre kvaliteter også. Alt fra satenglaken til krepplaken. Se alle våre laken.




DEN EKSKLUSIVE BOMULLEN

Når vi ønsker å unne oss det aller fineste, faller valget lett på Egyptisk bomull. Hvorfor er dette ansett til å være kremen av bomull? Kvaliteten er høyere fordi fibrene er enda lengre enn på andre sorter bomull. Dette gir en forhøyet varighet, vevningen blir jevnere og stoffet får blir mere glansfullt. Les mer om egyptisk bomull.

Siena
Giza bomull
Kr 1799,-

Una
Velour
Kr 699,-
Siena
Giza bomull
Kr 1799,-
Una
Velour
Kr 699,-