(0)

Personvernerklæring

opplysninger om hvilken informasjon vi samler inn

Vi har som mål å behandle alle personopplysninger med respekt og forsiktighet. På bakgrunn av funksjonalitet og brukeropplevelse samler vi inn informasjon om deg som besøker nettsiden vår. Denne informasjonen benytter vi til å optimalisere innholdet på vår nettside, ser på bruksmønster og tilpasse målrettet annonsering. For å gjøre dette benytter vi informasjonskapsler, også kjent som cookies. Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonen under.

Informasjonskapsler

Høie benytter seg av informasjonskapsler, også kalt cookies. Ved å bruke nettsiden vår samtykker du i at vi kan sette disse i din nettleser.

Cookies er en standard Internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En cookie legges i din nettlesers internminne, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse neste gang du besøker nettsiden. Vi bruker også informasjonskapslene til å målstyre annonser som vi tror kan være relevant for deg i andre markedsføringskanaler - som f.eks. sosiale medier, Google m.m. Mer informasjon om ulike kilder vi benytter kommer under.

De fleste nyere nettlesere, som Opera, Chrome, Firefox, Safari etc, er innstilt slik at cookies aksepteres automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere dette må du selv velge å endre innstillingene i din nettleser. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke fungerer optimalt.

Nettsidens eier og kontaktopplysninger

Eier: Mascot Høie AS. Nettsiden er utviklet av Increo Interactive Creations AS.

Mascot Høie AS, Tverrveien 29. 7031 Brekstad.

På våre nettsider benytter vi følgende informasjonskapsler til oppgitte formål:

Kilde: Google Analytics

Formål: Samle informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden og kjøp. Vi benytter denne informasjon til å lage rapporter som videre brukes for å forbedre nettsiden. Informasjonskapslene anonymiserer all informasjon. Det vil si at informasjonen kun sier noe om besøkende på nettsiden, hvor disse kommer fra, hvilke sider som besøkes, tid brukt på siden, hvor mange som kjøper og hva som blir kjøpt. F.o.m. 25. mai 2018 er det mulig å slette data knyttet til din IP adresse(r) i tilknytning til Google Analytics slik at dette ikke kan brukes til statisstikkformål. Informasjon lagres i Google Analytics i 38 mnd etter sist besøk.

Kilde: Facebook

Formål: Samle informasjon om besøkende for å tilpasse digital markedsføring for å bedre handleopplevelsen. Du kan selv endre dine personverninnstillinger på FaceBook for å tilpasse hvem du ønsker annonser fra.

Kilde: Google AdWords / Google Display / Google Shopping  / Double-Click

Formål: Samle informasjon om besøkende via Google nettverket for å tilpasse digital markedsføringen. Du kan selv endre dine personverinnstillinger i Google for å tilpasse hvilken informasjon du deler. Vi gjør oppmerksom på at tjenester og nettsider kan ha problemer med å fungere på riktig måte hvis du ikke godtar informasjonskapsler.

Kilde: Sleeknote

Formål: Registrering av e-poster. Husker om du melder deg på nyhetsbrev via hoie.no. Data slettes hos Sleeknote automatisk etter 3 måneder.

Kilde: Adform

Formål: Å kunne se besøkenes kundereise på hoie.no for å kunne gjenbruke denne informasjonen til markedsføring. Ingen persondata blir lagret og du som bruker kan når som helst slette cookies fra din nettleser og dermed ikke bli nådd av sidene du besøker på nett.

Kilde: Hoie.no

Formål: Å kunne autentisere og identifisere unike brukersesjoner på nettstedet/serveren.

Kilde: Klarna.com

Formål: Å kunne gjennomføre og tilby en smidig handleopplevelse. les mer hos klarna her.


Markedsføring

Vi har plassert cookies fra blant annet FaceBook og Google på nettsiden vår, og benytter disse til å tilpasse digitale annonser. Dette kan medføre at du vil se spesifiserte tilbud rettet mot deg etter å ha besøkt vårt nettsted basert på aggregert data fra din besøksstatistikk. Du kan selv endre din personverinnstillger som nevnt over her, og kontrollere hvem du ønsker å se annonser fra.

Nettsidestatistikk

For å optimalisere og videreutvikle nettsiden vår samler vi inn nødvendig informasjon om ditt besøk på hoie.no. Dette innebærer blant annet informasjon om hvilken nettleser du bruker, samt operativsystem, skjermstørrelse, enhet, besøkets varighet og IP-adresse.  Denne informasjonen lagres hos tredjeparter som Google Analytics, og vil ligge lagret for å optimalisere nettsiden for en bedre handleopplevelse. F.o.m. 25. mai 2018 vil det være mulig å slette informasjon knyttet til din IP adresse, slik at dette ikke påvirker statistikken.

Nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer ditt navn og din e-postadresse. Dette vil benyttes til å sende ut informasjon relatert til våre produkter. Vi benytter oss av tredjepartløsninger, Campaign Monitor, for å håndtere utsendelse av e-postene. Dette medfører at informasjonen som sendes ut, inkludert din e-postadresse, vil kunne ligge lagret hos tredjeparten så lenge de tar vare på logger for utsendelse. Høie forplikter seg til å ikke dele informasjonen din med øvrige parter, samt til å kunne benytte den til de punktene som er nevnt her. Informasjonen vil ligge lagret hos oss fram til du eventuelt melder deg av nyhetsbrevet. Ønsker du at informasjon skal bli slettet fra databasene hos tredjepartsløsningen må du ta kontakt med oss.

E-post kommunikasjon

Når du kontakter oss pr e-post lagrer vi din mail for fremtidige henvendelser. Denne informasjonen vil ligge lagret så lenge det vil være relevant for oss å ta vare på den, for å yte bedre kundeservice. Vi etterstreber å ikke ta vare på din detaljer lenger enn nødvendig og sletter unødvendig informasjon hver 3. måned. Denne informasjonen håndteres kun internt hos Høie, og deles ikke med noen tredjeparter. Du har rett til innsikt og sletting av disse opplysningene.

Netthandler

I forbindelse med kjøp i nettbutikken må vi innhente opplysninger som navn, adresse, mobil og e-post. Dette for å kunne behandle, sende og eventuelt motta en retur av din ordre. Disse opplysningene benytter vi kun for å behandle ditt kundeforhold. Vi tar vare på de opplysningene du gir oss så lenge vårt kundeforhold består. Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret på deg. Etter endt kundeforhold vil vi også ta vare på data så lenge vi ser det hensiktmessig. Opplysninger i tilknytning til ordrer oppbevares i henhold til bokføringsloven.

Informasjon kan bli delt med andre tredjepartløsninger - blant annet på grunn av teknisk support. Samarbeidspartnere har alle inngått en databehandleravtale og følger personvernreglene.

Betalingsløsningen er knyttet til en tredjepartsløsning, Klarna. Vi lagrer ikke informasjon om kortnummer og personnummer hos oss. Se egen informasjon om Klarna og personvern her.

Ansvarlig databehandler

Det er til enhver tid administrerende direktør i Mascot Høie AS som har ansvaret for behandling av personopplysninger som samles inn (ansvarlig databehandler). Vedkommende er ansvarlig for at det gjennomføres internkontroller med hensyn til behandling av personopplysninger, samt for at eventuelle avvik fra gjeldende retningslinjer og lovverk blir meldt inn og rettet. Mascot Høie AS samarbeider med Increo som innehar rollen som databehandler og behandler personopplysninger på vegne av Høie. Sammen med Increo etterstreber Høie å til enhver tid å følge gjeldene regelverk for personvern. 

Ansvarlig databehandler
Mascot Høie AS
Tverrveien 29
7030 Brekstad
Tlf: 725 133 60
E-post: kundeservice@hoie.no
Org.nr: NO 976 031 636 MVA

Databehandler
Nettsiden er utviklet, og driftes, av
Increo Interactive Creations AS
Innherredsveien 7A
7014 Trondheim
Tlf: 466 24 000
Epost: increo@increo.no
Org. nr: NO 982 057 892 MVA