søtest når de sover


Men også når de kommer tuslende. Små barneføtter på morgenen, med ønske om en god dag. Og bestemte tramp på kvelden, når nyheten om at leggetid er her ikke blir godt mottatt. Å våkne i, samt å legge seg i sengesett med hyggelig mønster er til glede for både store og små.SENGETØY BARN


Vårt barnesengesett, Sattao er inspirert av en elefant på elefantbarnehjemmet i Nairobi. Sattao er laget av økologisk bomull og har et design som barn elsker. Den ekstra fine bomullen er dyrket med renhet i fokus - og kjenner herlig myk mot de små kroppene. Et perfekt utgangspunkt for drømmeland!

Sattao
Øk. bomull, fra 249,-
Sattao
Øk. bomull, fra 249,-
Pure
Vevd krepp, fra 290,-
Jerseylaken
fra 179,-


DEN KLASSISKE KREPPEN


Vår vevde krepp, Pure, er en klassiker som også finnes til de minste. Så ren at den er anbefalt av Asthma Allergy Nordic. Det karakteristiske utseendet fremkommer først etter vask og kreppeffekten innebærer at produktet er lettstellt, den trenger ikke å strykes, og det er bare å vaske og bruke gang etter gang! Deilig for de små både sommer og vinter
DYNE BARN

Når det finnes en dyne som er så ren at den er Svanemerket, og anbefalt av Asthma Allergy Nordic - er det et naturlig valg for de små. Våre Saga dundyner og -puter oppfyller kravene for disse sertifiseringene. Det betyr at de minste får en dyne og pute hvor miljø og komfort er i fokus, og at du kan være trygg på at den er produsert med tanke på redusert klimabelastning, bærekraftig ressursbruk, en giftfri og allergivennlig hverdag. I tillegg er de produsert i Norge.

Saga dundyne
barn, kr 599,-
Saga dunpute
barn, fra 349,-
Hygea fiberdyne
barn, fra 449,-
Hygea fiberpute
barn, fra 299,-

BARNEPLEDD

Et ullpledd til de små varmer på kjølige dager, og bruksområdene er mange! Til vognen, på et kaldt soverom, til sofakosen eller til å ta med på tur og bre over seg når man koser seg med niste og kakao.

Kalle sengesett
blå, kr 460
Kalle sengesett
rosa, kr 460
Lya sengesett
Lys rosa, kun 150,-
På tur ullpledd
Rosa, kun 250,-