søtest når de sover


Men også når de kommer tuslende. Små barneføtter på morgenen, med ønske om en god dag. Og bestemte tramp på kvelden, når nyheten om at leggetid er her ikke blir godt mottatt. Å våkne i, samt å legge seg i sengesett med hyggelig mønster er til glede for både store og små.SØTE

ELEFANTER


Vårt barnesengesett, Sattao er inspirert av en elefant på elefantbarnehjemmet i Nairobi. Sattao er laget av økologisk bomull og har et design som barn elsker. Den ekstra fine bomullen er dyrket med renhet i fokus - og kjenner herlig myk mot de små kroppene. Et perfekt utgangspunkt for drømmeland!

Sattao
Øk. bomull, fra 349,-
Sattao
Øk. bomull, fra 349,-
Pure
Vevd krepp, fra 379,-
Jerseylaken
fra 199,-


DEN KLASSISKE KREPPEN


Vår vevde krepp, Pure, er en klassiker som også finnes til de minste. Så ren at den er anbefalt av Asthma Allergy Nordic. Det karakteristiske utseendet fremkommer først etter vask og kreppeffekten innebærer at produktet er lettstellt, den trenger ikke å strykes, og det er bare å vaske og bruke gang etter gang! Deilig for de små både sommer og vinter
DUN TIL DE SMÅ

Når det finnes en barnedyne som er så ren at den er Svanemerket, og anbefalt av Asthma Allergy Nordic - er det et naturlig valg for de små. Våre Saga dundyner og -puter oppfyller kravene for disse sertifiseringene. Det betyr at de minste får en dyne og pute hvor miljø og komfort er i fokus, og at du kan være trygg på at den er produsert med tanke på redusert klimabelastning, bærekraftig ressursbruk, en giftfri og allergivennlig hverdag. I tillegg er de produsert i Norge.

Saga dundyne
barn, kr 799,-
Saga dunpute
barn, fra 449,-
Hygea fiberdyne
barn, fra 479,-
Hygea fiberpute
barn, fra 329,-

VARME PLEDD TIL DE MINSTE

Et ullpledd til barn varmer på kjølige dager, og bruksområdene er mange! Til vognen, på et kaldt soverom, til sofakosen eller til å ta med på tur og bre over seg når man koser seg med niste og kakao.

Kalle sengesett
blå, kr 349
Kalle sengesett
rosa, kr 349
Glad elefant
Ullpledd Grå
Glad elefant
Ullpledd Beige