SATENG
SENGETØY

Senk skuldrene og gli inn i en magisk drømmeverden. Satengvevingen gir de lange fine bomullstrådene en særegen glans og er myk og behagelig mot huden. Sengesett fra Høie er for deg som elsker følelsen av et glattere og mer luksuriøst sengetøy.


Amanda sengesett
Sateng
Amanda sengesett
Sateng
Una hotellputetrekk
Kordvelour
Una putetrekk
Kordvelour

EKSKLUSIV
sATENG

Hva er bedre enn å legge seg i mykt og rent sengetøy når en lang dag er ved veis ende? Ekstra godt er det når sengetøyet er så mykt at det føles ut som en klem. Alle våre sengetøy i sateng er laget av 100% ekstra fin bomull.

Winnie sengesett
Sateng

Winnie sengesett
Sateng

Mira sengesett
Steinvasket sateng
Mira sengesett
Steinvasket sateng

HVERDAGS-LUKSUS MED SATENG

Skap en kontrast til en oppjaget hverdag med jordnær, hverdagslig luksus. Delikate sengetøy i steinvasket sateng og ekstra fin bomull fyller omgivelsene med matte, silkeaktige finisher, produsert med den kvaliteten og omtanken for miljøet som Høie setter så høyt. Dette er slitesterke satengsengesett som er like fine, vask etter vask. Fall til ro i et av våre deilige sengesett i sateng.

Alle sengesettene som er merket med sateng er laget av 100% bomull. Sateng er ikke en egen stofftype, men måten stoffet er vevet på. Satengen kan derfor oppleves forskjellig, det avhenger av hvor tykk tråden er og på hvilken måte det er vevet. Desto tynnere tråden er desto glattere vil sengesettet oppleves. Det avhenger også av hvor mange innslag som er i vevingen.Royal sengesett
Helsinki sengesett
Royal sengesett
Helsinki sengesett