SLIK VELGER DU RIKTIG PUTE

De fleste av oss har opplevd putekrig, eller snarere en krig med puten. Å velge riktig pute kan være utfordrende! Gode puter er helt avgjørende for både trivsel på soverommet, og en god natts søvn. Sørg for å våkne uthvilt – velg en hodepute tilpasset dine behov! Er du ikke venn med puten din, bytt ut puten nå når vi har 20% rabatt på et stort utvalg puter.TRINN 1: DUN ELLER FIBER?


Dun er en av de mest miljøvennlige og naturlige isoleringsmaterialene som finnes. Dun er kjent for sin mykhet, isolerer godt og har lang levetid. Vi har også allergivennlige varianter av våre dunputer. Fiber er et hygienisk, prisgunstig alternativ. De er enkle å rengjøre, og de opptar fukt eller lukt. Fiberputer støver ikke og derfor ofte foretrukket av allergikere. 


TRINN 2: HØY, MEDIUM ELLER LAV?

Valg av pute kan være vanskelig, og vi har alle personlige preferanser og behov. Det kan være man må prøve seg litt frem og tilbake for å finne drømmeputen. Men, her er noen tips å starte med. Sover du på magen, behøver du en lav pute. Dette gjelder også barn som går over fra junior- til voksenpute. Dersom du sover mest på ryggen, men veksler mellom liggestillinger så kan en pute i medium høy være noe for deg, dette passer de fleste! Sover du mest på siden, eller kun på ryggen - trenger du ekstra god støtte til nakken – og en høy pute kan være et godt alternativ.

 VÅR BESTSELGENDE DUNPUTE


Saga
Dunpute
Nå fra 799,-


Vår bestselgende pute og kundenes favoritt finnes i både lav, medium og høy utgave - og den finnes også for de minste. Det betyr at den passer for alle aldre & liggestillinger! Puten er utviklet både for å være herlig myk, men også å gi god støtte. Derfor består puten av 3 kammer, hvor kjernen fylles med støttende fyll som består av 50/50 europeisk moskusanddun og - hvite fjær. Det gjør vi fordi ren dun alene ikke alltid gir god nok støtte til nakken. Likevel ønsker mange av oss en myk pute når vi velger dun, derfor har vi fylt ytterkamrene som er nærmest med 90/10 herlig myk europeisk moskusanddun. Slik får du en pute som er himmelsk myk, men som også gir god støtte. Puten er produsert i Norge, anbefalt av Asthma Allergy Nordic, Svanemerket og kvalitetstestet av IDFL. Saga er også valgt av 5 stjerners hotellene Britannia og Villa Copenhagen. Fordi de ønsker den beste søvnopplevelsen for sine hotellgjester.  


"Fantastisk pute etter min smak.»
- Ranveig"Helt perfekt pute etter min mening. Fyldig men myk. Gir en luksuriøs følelse uten å være for stor. »
- Eli SLITER DU MED NAKKEN?


DownFeel Anatomy
Fiberpute

Nå 559,-Markedets bestselgende pute har nå kommet som anatomipute! Det vil si puten er ergonomisk tilpasset nakke- og hodepartiet. Downfeel Anatomy består av to kammer, hvor du enkelt kan tilpasse puten ut fra ditt behov. Nakken skal hvile på dette lille, faste kammeret, og hodet skal støttes av det større og mykere kammeret. Ønsker du å tilpasse disse kammerene ut fra ditt behov, kan du enkelt flytte fiber fra det ene kammeret til det andre. Downfeel Anatomy er fylt med en spesiell revolusjonerende fiber som føles like lett og myk som ren dun. Den er i tillegg utviklet for å oppnå maksimal støtte og sovekomfort. Denne puten passer godt for deg som liker å sove på siden.  


"Fantastisk pute, lenge siden jeg har sovet så godt! Nakkeskaden min gjør at gode puter ikke er lett og finne! Super støtte i overgang mellom nakke/skulder gjør at jeg fant god sovestilling. ANBEFALES, funket for meg!.»
- Monica RYGGPROBLEMER?


Hygea multipute
Fiberpute

Nå 639,-Multiputen dekker flere behov. Dette er en pute som både er estetisk vakker å re opp sengen med, men som også kan tilpasses et helt unikt behov for deg som sliter med ryggproblemer. Puten avlaster nemlig muskler og ledd hvis du holder rundt den slik vist på bildet. Det er også en perfekt venn hvis man ønsker å sitte oppreist i sengen når en god bok skal nytes. Og når den ikke brukes så integreres den som et vakker pute i sengen for å få den herlige hotellstemningen på soverommet. Multiputen er produsert i Norge og så ren at den er anbefalt av Asthma Allergy Nordic.  

                                                                                       


"Ble gla i denne puta med en gang. Anbefales om du ønsker avlastning for kroppen.»
- Eva"10/10, elsker denne puten, mitt beste kjøp på lenge!!!»
- Tone HOTELLFEELINGEN


Hotellpute
Dun
Nå kr 799,-Den følelsen når man kommer i på de nydeligste hotell, ja, den følelsen vil vi gjerne ha hjemme. Og hva er vel bedre enn å synke ned i den store hotellputen når man har lyst til å finne roen. Eller kanskje er man så heldig at man får servert kaffe på sengen? Hotellputen finnes i to ulike størrelser. Hotellputen i 60x80 cm er litt mindre enn sin storebror i 70x100 cm. Det gjør at den tar litt mindre plass i sengen, men samtidig gir deg den luksusfølelsen som en hotellpute skal gi.