SOVEROM SOM INNBYR TIL HØSTKOS

Etter lange, lyse netter vender nå mørket sakte, men sikkert tilbake, og en klar duft av fuktig jord ligger i luften. Fargene i landskapet glir over i tiltalende bruntoner, og himmel og hav viser seg frem i dypere, blå nyanser.JORDENS fargepalett

Med denne paletten, som innbyr til å senke skuldrene og finne indre ro, pakker vi oss inn – lag for lag – og går høst og vinter vakkert i møte.
Tallulah
Sateng
Fra 849,-
Elia 
 Ekstra fin bomull
Nå fra 699,-
Frøya
Økologsik bomull
Nå fra 599,-
Loke
Ekstra fin bomull
Fra 399,-

TID FOR HØST OG HYGGE

Høsten nærmer seg, og gradene kryper nedover. Hva er bedre enn å krype under et deilig pledd med en kopp te og nyte den klare fine høstkvelden. Vi elsker å ha ullpledd i umiddelbar nærhet, for sene kvelder ute ved bålet, til å ha over seg i påvente av at det skal bli fyr i peisen – eller rett og slett bare fordi de kjennes så myke, varme og lune.

Glittertind
Ullpledd

Kr 1099,-
Glittertind
Ullpledd
Kr 1099,-
Kilimanjaro
Ullpledd
Kr 599,-
Kilimanjaro
Ullpledd
Kr 599,-

SKIKKELIG GOD DUNDYNE

Når høsten nærmer seg gjør man seg klar for en ny start. Første steg? Bytt ut dynen og puten. Det viktigste med en god dag er natten før. Når får du bestselgeren Saga til - 30%. Saga er en dyne som kjennes svært myk, faller godt rundt kroppen og som holder deg varm

Miks MED BASEN

Med dette som base kan du enkelt mikse inn alt fra storrutete og smalstripete mønstre til mer florale varianter, og kombinere det videre med ensfargede kvaliteter i semiblank sateng som Milano til store, deilige puter i kordvelour – etter lyst og behov. Satt sammen med varmt treverk og renskårne detaljer som går ton-i-ton med tekstilene kjenner vi her at hvilepulsen melder seg og tankene får stilne.

Mira Sateng
Hotellputetrekk
Kr 249,-
Una Velour
Hotellputetrekk
Kr 649,-
Frøya Økologisk bomull
Hotellputetrekk
Kr 299,-

Una Velour
Hotellputetrekk
Kr 649,-


 Match med laken:

Sateng laken
Kr 449,-
Sateng laken
Kr 529,-
Økologisk bomull laken
Kr 369,-
Egyptisk bomull laken
Kr 849,-