start dagen med emilie voe nereng

Emilie starter dagen med snooze-knappen og den lille hunden sin Eddie i armkroken, mens hun planlegger dagens frokost. Oppskriften til Emilies beste smoothie bowl finner du her.Hvordan ser en typisk morgen ut for deg?

En av fordelene ved å drive for seg selv er at jeg kan velge selv når jeg skal stå opp - og som det B-mennesket jeg er, er det sjeldent før klokken ni. Men alarmen er på halv ni. Etter å ha slumret med Eddie i armkroken en halvtimes tid går jeg inn på badet for å kjøre en enkel hudpleierutine før jeg piffer meg opp med litt sminke. Etter en liten runde på Grünerløkka med Eddie så er jeg klar for dagens første punkt på agendaen.Aida sengesett
dempet blå
Nå fra 489,-

Sirius pysjamas
blå
Nå 519,-

Aida sengesett
dus oransje
Nå fra 489,-
Sirius pysjamas
oransje
Nå 519,-


Har du noen faste morgenrutiner?

Jeg er ingen stor morgenfugl, men noe av det som får meg opp av senga er frokosten, som gir meg en enorm glede hver dag. På vår- og sommertid kjører jeg smoothie bowl nesten hver dag, mens jeg på høsten og vinteren kjører havregrøt. Det er en del av min daglige morgenrutine.

Hva er en bra start på dagen for deg?

Det finnes knapt noe herligere enn å våkne med hunden min Eddie i armkroken, det gjør meg så glad langt inn i sjela. Hvis jeg i tillegg har tid til å gå en lengre tur med han der jeg kan tusle med en kaffekopp i hånden og lage en digg og næringsrik frokost når jeg kommer hjem, så har jeg den ultimate starten på dagen!


Eller noen kveldsrutiner for å få en god natt søvn?

Jeg liker å lage meg en kopp te før leggetid og høre på hyggelig musikk mens jeg fjerner sminke, det gir meg en god følelse i kroppen før jeg skal sove.

Hvordan finner du roen i en travel hverdag?

Jeg jobber ganske effektivt, slik at jeg kan sette av tid til både venner, familie og kjæreste. Det er helt essensielt for meg å ha et godt sosialt liv for å trives i hverdagen, og den gode følelsen jeg får av å være med andre, gir meg faktisk en ro i arbeidshverdagen.


Håkan sengesett
marine
Fra 999,-

Ara pysjamas
marine
Nå 799,-

Håkan sengesett
offwhite
Fra 999,-
Sirius pysjamas
rosa
Nå 519,-


Ditt beste tips for å finne balanse mellom jobb og fritid?

Ditt beste tips for å finne balanse mellom jobb og fritid? Det kan være en vanskelig balanse, spesielt siden jeg tenker mye på jobb og kan ta den med meg overalt. Jeg tror nok at mobilbruk generelt kan få oss i jobbmodus ved at vi lett begynner å sjekke e-post og svare på henvendelser. Så mitt beste tips er å legge fra seg mobilen både på kveldstid og når man er sosial, så vil man både sove bedre og være mer til stede.


Tre gode grunner til å re opp sengen med Helenes vårfavoritter:Krepp og småblomstret

- Det er sommer for meg! Jeg er vokst opp med at krepp var tingen på sommeren - og at kreppen bare blir bedre med årene. Farmor og farfars hytte i Sandefjord hadde supertrange senger, men nydelig småblomstret kreppsengetøy. Min favoritt!kjølige farger

- Jeg liker kjølige farger om sommeren, og lavendeltoner er alltid svalt og godt. I tillegg digger jeg stripene og ikke minst den ekstra fine bomullen. Sengetøyet for de ikke fullt så varme sommerkveldene.  


Dicte sengesett
blå
Nå fra 440,-

Dicte sengesett
lavendel
Nå fra 440,-

Ara pysjamas
lys lavendel
Nå 799,-
Ara pysjamas
beige
Nå 799,-


RO på soverommet

- Om du ikke liker krepp - eller om det er til vask - så er sateng alltid en vinner. Jeg liker farger, og jeg liker å ha ting rundt meg, men akkurat på soverommet vil jeg ha minst mulig av alt. Ingen forstyrrelser – bare søvn. Ton-i-ton sengetøy i en dempet fargepalett gir ro. Jørgen og jeg har en evig debatt om vi skal ha TV på soverommet eller ikke. Enn så lenge vinner jeg. Haha!kort om helene

Navn og alder:
Helene Olafsen, 33 år.


Bosted:

Bor på Malmøya utenfor Oslo med kjæresten Jørgen og to barn. 


Kjent som:
Programleder for Skal vi danse og tidligere snøbrettkjører.