Foto: CamillaPihl.no  

3 TIPS FOR ET freshere
BAD

Hver dag benytter vi oss av baderommet. Enkelte dager løper vi gjennom det, andre dager nyter vi rolig egentid. Uansett er det viktig at nettopp denne atmosfæren er oppløftende og oser velvære. Nå som Høie tar steget inn på baderommet deler Camilla Pihl redaksjonen sine beste tips for et freshere bad.BLOMSTER

Det skal ikke så mye til, våre favorittelementer er friske blomster og grønne planter! Om du ikke har vinduer med nok lys, duger vaser med blomster, strå eller grønne kvister i. Når du kjøper blomster til hjemmet, ta ut noen kvister og sett de på badet, det gjør utrolig mye med helhetsinntrykket!
LEVENDE LYS

Selv i hverdagen er det deilig med noen duftlys som setter den rette SPA-stemningen. Et ryddig, rent bad som ønsker deg velkommen med deilige dufter gir oss velværen vi trenger i hverdagen.


LEKRE HÅNDKLÆR

Å få inn en ny farge på håndklærne på badet gjør så mye, det føles nesten som man får et nytt bad! Invester i noen ekstra deilige håndklær i lekre farger, som er skånsomme mot både huden og miljøet! Det gir et løft for stemningen på baderommet ditt – fresht og enkelt!


LITT LUKSUS HVER DAG

Håndkle-serien Everyday er vakre, slitesterke håndklær for hverdagsbruk i seks delikate farger. De er av en myk økologisk kvalitet, tåler hverdagsbruk, absorberer godt og tørker raskt. Et håndkle du kan leve lenge med. Alle fargene harmonerer godt sammen, og mykner opp uttrykket på badet.  Camilla Pihl redaksjonens favoritter er fargene Ecru og Dus oliven! Badet ble som nytt med disse deilige håndklærne. Og du får nyte dine baderomsritualer til det ypperste. 

Everyday 50x90
Ecru
Kr 159,-
Everyday 70x140
Ecru
Kr 349,-
Everyday 50x90
Dus oliven
Kr 159,-
Everyday 70x140
Dus oliven
Kr 349,-

 Everyday håndklærne kommer også i disse nydelige nyansene:

Everyday
Antrasitt
Fra 159,-
Everyday
Brun
Fra 159,-
Everyday
Oker
Fra 159,-
Everyday
Blå
Fra 159,-