VÅR SVALESTE SOMMERDYNE

Tropenatt er resultatet av en lang og omhyggelig produktutviklingsprosess. Det er Høies aller «kaldeste» sommerdyne!


"Kunsten er å redusere mengden fiber i produktet, samtidig som du beholder volum.»

- Ola Berg, produktsjef i Høie
VOLUMINØS OG SVAL SOMMERDYNE

Tropenatt er ikke helt ny på markedet, men kommer nå i en enda lettere og svalere variant enn tidligere, for den som opplever at sommerdyna nesten ikke kan bli kald nok. - Den nyeste varianten av Tropenatt er virkelig tilpasset den type netter den er oppkalt etter. Det som skiller årets nylansering fra fjorårets modell, er at vi har klart å redusere vekten og fibermengden med 20 %, forklarer Berg.


Tropenatt
Ekstra sval fiberdyne
FØR 649,- NÅ FRA 449,-

Eksperten påpeker videre at dynen likevel er luftig og voluminøs, noe som er viktig for hvordan den oppleves. Også trekket på dynen har mye å si for hvor godt den puster og hvordan den føles mot kroppen. Derfor er Tropenatt trukket i et tynt lag med luftig bomullspercale. Og at det er etterspørsel etter en slik dyne, er det ingen tvil om: - Fjorårets Tropenatt ble en stor suksess, men enkelte – meg selv inkludert – er ekstremt varme og kan nesten ikke få «kald» nok sommerdyne, smiler Berg. Er du en av dem som sliter med å sove på varme, klamme sommernetter? Da anbefaler vi deg å klikke hjem din Tropenatt-sommerdyne!


TIPS FOR EN SVAL, GOD NATTS SØVN

Vi skal ikkje sova bort sumarnatta, skrev Aslaug Låstad Lygre. Vi i Høie er så absolutt enige i at sommernettene må nytes, men skal man også klare å nyte de fine sommerdagene, må man legge seg på lading noen timer på nattestid. For å få mest mulig ut av de timene, har vi noen tips:

1. Sørg for god luft og behagelig temperatur på soverommet. Dersom du ikke har balansert ventilasjon i huset, anbefaler vi at du lufter godt ut før du legger deg. La gjerne ventiler stå åpne og ha vinduet på gløtt hele natta.

2. Velg sengetøy som er svalt. Satengsengetøy er glatt og litt kjølig, kreppsengetøy føles også luftig og lett. Unngå flossete tekstiler som flanell.

3. Hvil hodet på en temperaturregulerende pute. Høie Downfeel Cool har kjølende effekt.

4. Pass på å stenge lyset ute ved hjelp av lystette gardiner eller persienner. Unngå lyskilder med veldig hvitt og blålig lys på soverommet.

5. Fyll et glass med kaldt, friskt vann og plasser det på nattbordet før du legger deg, slik at du enkelt kan slukke tørsten i løpet av natta.


Ellers er det naturligvis viktig å skifte på senga jevnlig og å sørge for å vaske dynen og hodeputen din innimellom. Re heller ikke opp senga! Det kan nemlig skape optimale forhold for sengemidd. Se alle våre sommerdyner og sov godt, også i sommer!