GRÜNDERENs favoritterMorten Berg, populært kalt dynekongen, er gründeren bak Mascot Høie AS. Siden 1987 har det, i Mortens regi, blitt produsert dyner og puter på Brekstad i Trøndelag! Mortens kunnskap og lidenskap for dyner og puter har ført til produksjon av kvalitet - som varer i generasjoner.

Les videre for å bli kjent med Morten og hans favoritter.
"Jeg tenker ikke på annet enn dyner og puter. Natt og dag. Man blir litt nerd når man holder på sånn."

- Gründer, Morten Berg


Hvordan er

din perfekte søndag morgen?


Det er når det er helt stille i huset. Alle de andre sover. Da kan jeg sette meg i solveggen med kaffekoppen, og nyte utsikten over Brekstadbukta og følge med på ferge- og båttrafikken.

Hva har du på nattbordet?


Bare en vekkerklokke som ikke er i bruk. Kvalitet

Det er vel passende med litt skryt av de dunkvalitetene vi benytter i produktene. All dun vi benytter er som kjent kvalitetskontrollert etter europeisk standard og vi garanterer at oppgitt bæreevne er testet av uavhengig tredjepart. Velger du en dyne eller pute fra Høie får du et produkt som er produsert lokalt på Brekstad. Råvarene hentes fra nøye utvalgte leverandører på verdensbasis. Langt unna eller nært - fokuset på kvalitet, miljøkrav og etisk handel står sentralt. Og blir kvalitetssikret av uavhengige laboratorier og av oss som jobber her.  Favorittdynen din?


Det er herlig med en tykk dundyne når vinteren er på det kaldeste, så i 3-4 måneder er favoritten Høie Saga varm dundyne. På sommeren bytter jeg til Høie Saga sval og den har jeg i de varme 6-7 månedene, med noen innsmett av forgjengeren til Høie Tropenatt når det er varmt i juli måned.Favorittputen da?


Jeg må vel bare innrømme at jeg har brukt mye Høie Downfeel. Men har mange putevarianter til testing og det vil jeg fortsette med.
 "DET FINNES EN DOWNFEEL PUTE FOR ALLE OG ENHVER":

DownFeel
Pute
DownFeel
Cool
DownFeel
Anatomy
DownFeel
Innleggsputer


Drømmeputen er ikke lett å finne, men med Høie DownFeel bør det være mulig. Fiberen er lett og myk som ren dun, og utviklet for å oppnå maksimal sovekomfort. Her finnes klassiske puter i ulike høyder, men også spesialputer med kjølende effekt. De er også de perfekte innleggsputene. DownFeel Anatomy lar deg til og med flytte fiber mellom kamrene for at den skal bli akkurat slik du ønsker. Veien til din drømmepute er via DownFeel!

sengesettet du elsker?


Jeg liker godt Høie Gustav, økologisk bomull for øyeblikket. Den har en herlig feeling, og er tøff med lin-effekten sin.Gustav
Økologisk bomull
Dovre pledd
100% ull
Gustav
Putetrekk
Hygea
Multipute