VÅRENS FARGER PÅ SOVEROMMET

Inspirert av moteverden som har satt farge på hverdagslivet, drar vi med oss den herlige fargepaletten inn på soverommet. 

Lavendel, pistasj, en smak av gult. Vi kjenner suget etter vår, og en ny lys tid som gir oss rom for å drømme.


KJÆRLIGHET FOR LAVENDEL

At lavendel er en av fargene som blomstrer denne våren på soverommet er kanskje ingen overraskelse – den blir brukt for å fremme ro, god søvn og indre velvære. 

Sengetøyet Frøya i steinvasket bomull er en av favorittene denne våren. Steinvasken mykner fiberen i bomullen og skaper en avslappet look. En drøm å sove i.MIKS IT UP

Lavendel & gul, pistasj & lavendel? Skap den stilen du vil ha hjemme hos deg. 

Her har vi mikset med sengetøyet Loke i en subtil stripe med fargen lavendel, matchet med Frøya laken, og satt ekstra farge på tilværelsen med putetrekk Frøya i lys gul. Gøy, forfriskende og vi elsker det. Og like viktig: Herlig mykt!Mira 
Steinvasket sateng
Fra 899,-

Loke
Ekstra fin bomull
Fra 499,-
Frøya 50x70cm
Putetrekk
Kr 249,-
Frøya
Steinvasket bomull
Fra 369,-Livia
Krepp
Fra 599,-

Catharina
Sateng
Fra 899,-
Frøya
Steinvasket bomull
Fra 699,-
Una 70x100cm
Hotellputetrekk
Fra 699,-

OPTIMISME I PASTELLER

En dempet og balansert palett av støvet lavendel og pistasj oppleves både optimistisk og harmonisk på samme tid. Utover at de grønne tonene ses som farge på flere sunne elementer i livet, så er fargen i seg selv også rolig. 


Gå for en ton-i-ton stemning ved å velge laken, sengesett og putetrekk i samme pistasj tone. Lavendeltonene i kombinasjon med de naturlig solblekede gule og de pistasjgrønne pasteller skaper en intuitiv følelse av vår og sommer. 

Det nydelige
sengesettet Maren i steinvasket bomull kombinerer alle disse fargene. Og vi drømmer oss bort til varme vårdager med lave skuldre.  Frøya
Steinvasket bomull
Kr 699,-
Maren
Steinvasket bomull
Fra 699,-
Milano
Dobbysateng
Fra 699,-
Frøya
Steinvasket bomull
Fra 369,-


EN SMAK AV GULT

Gul er fargen for solskinn, glede og håp. Ikke rart vi fylles av varme når den lar oss sjarmere i både interiør og mote. Sengetøyet Milano med sin dobbyveving gir samtidig et unikt lysspill - og gir deg følelsen av hverdagsluksus. 


PUSTEROM

Hjemme gir etterlengtet pusterom i hverdagen, og er der vi skaper rom for å drømme. Kanskje drømmen er å reise bort, men til slutt er hjemmet et herlig fristed.