Grønt er skjønt
- også på soverommetFarger påvirker oss og er med på å sette stemningen i omgivelsene våre. Siden de ulike fargene kan fremkalle forskjellige følelser og stemninger, er det er lurt å være bevisst dette når man innreder hjemmet sitt. Ekstra viktig er det å velge riktig på soverommet, som er stedet hvor vi skal finne roen og lade batteriene våre.
Grønt og blått er to av de beste fargene å ha på soverommet. Dette er i utgangspunktet rolige, kjølige og behagelige farger. Men som med alle farger har også disse mange nyanser, så det gjelder å velge nyanser som fremhever stemningen du ønsker å skape – med andre ord, gjerne noe dempet til soverommet. 


 Her har vi samlet noen av våre grønne favoritter og gode tips for å skape et lunt og innbydende soverom for en god natt søvn.

Grønt er ikke bare grønt.

Visste du at grønn er den fargen øynene våre er best utviklet til å se flest fargenyanser av? Det kommer av at det er naturens farge, og at det har vært avgjørende for oss å skille små nyanser av fargen på levende planter for å se om noe er modent, giftig, muggent og lignende.     
6 gode tips for et innbydende soverom og en god natts søvn:

 

  • Nyvasket sengetøy gjør det alltid ekstra godt å legge seg - godt lukter det også

• Velg dyner og puter som passer til sesong og dine behov (Se vår dyne- og putevelger her)

• En myk pysjamas er både godt å ha på og setter stemningen for en god natt søvn. En matchende sovemaske er prikken over i´en

Hotellputer er like vakre som de er funksjonelle - perfekte å hvile kroppen mot mens man leser en god bok i sengen.

•Myk opp hele rommet med tekstiler. Gardiner og et gulvteppe gir en lun og god stemning.

•Velg en farge på veggen som passer din stil og personlighet, og gjerne som er rolig og dempet, for en avslappende atmosfære.Hvilke sengesett passer best hos deg?

  


Frøya
Pistasj 
Steinvasket bomull

Balder
Nordisk Grønn
Flanell
Tanya
Tåkegrønn
Flanell

Helsinki
Nordisk Grønn
Sateng

Catharina
Tåkegrønn 
Sateng

Frøya
Nordisk grønn
Steinvasket bomull

Poul
Nordisk Grønn
Ekstra Fin Bomull
Milano
Skoggrønn
Sateng