HVILKEN JUL ER DIN?

Den koselige førjulstiden er her. Det er viktig å finne tid til å koble av, og med enkle grep kan du forvandle soverommet til en oase hvor en kan senke skuldrene og la juleroen komme. Skal man gå for det nedtonede og naturlige, eller er det julens klassiske røde som skal frem? Noen foretrekker også et mørkere juleunivers. La deg inspirere av julens trender på soverommet.


KLASSISK RØD

Ingenting er som å våkne uthvilt og spent på julemorgen. Det er noe magisk som skjer når juleroen senker seg. Den røde julen er tradisjonell og vekker minner fra barndommen. Julen er en tid for å tenke på dine kjære. Den røde julen kan forbindes med varme og kjærlighet - en klassiker vi aldri blir lei.Adam
Flanell
Fra 399,-
Loke
Ekstra fin bomull
Fra 399,-
Frøya 50x70
Økolgisk bomull
Fra 249,-
Jersey laken
Krem
Fra 279,-

MØRK MAGI

Gli inn i et mørkt juleunivers. De dype mørke tonene er tiltalende på soverommet. Kjenn juleroen bre seg over deg i et segnesett med tiltalende design med vakre dekorelementer i gull. Mørke og silkemyke Gard utstråler komfort og eleganse.

Gard 
Sateng

 Fra 849,-
Frøya
Økologisk bomull

Fra 699,-
Kos
Krepp
Fra 599,-
Simon
Flanell
Fra 399,-

NEDTONET OG NATURLIG

Inspirert av skogens farger og formspråk lar vi dype og dempede toner av grønt, og organiske, yndige mønstre slippe inn – og forsegle soverommet med stillhet og ro. Grønn er en klassisk julefarge som vekker minner om julegran og julestjerner. En trendy farge som stadig flere tar med seg inn i interiøret. Fyll sengen med sengesett og putetrekk i grønntoner du også.

June 
Krepp

 Fra 599,-
June
Krepp

Fra 599,-
Adam
Flanell
Fra 399,-
Milano
Dobbysateng
Fra 699,-

HVIT JUL

Topp den deilige julefølelsen med en dundyne av beste kvalitet. Å legge til rette for god søvn, er som å gi seg selv en gave i form av forhøyet livskvalitet. Vi stemmer for en hvit jul og den beste søvnkvaliteten.

Saga dunpute
Nå fra 909,-


Saga dundyne
Nå fra 2099,-

Milano, sateng
Fra 699,-
Royal, percale
Fra 899,-