HVILKEN JUL ER DIN?

Den koselige førjulstiden er her. Det er viktig å finne tid til å koble av, og med enkle grep kan du forvandle soverommet til en oase hvor en kan senke skuldrene og la juleroen komme. Skal man gå for det nedtonede og naturlige, eller er det julens klassiske røde som skal frem? Noen foretrekker også et mørkere juleunivers. La deg inspirere av julens trender på soverommet.KLASSISK RØD

Ingenting er som å våkne uthvilt og spent på julemorgen. Det er noe magisk som skjer når juleroen senker seg. Den røde julen er tradisjonell og vekker minner fra barndommen. Julen er en tid for å tenke på dine kjære. Den røde julen kan forbindes med varme og kjærlighet - en klassiker vi aldri blir lei.August sengesett.
Flanell.

Loke sengesett.
Ekstra fin bomull.

Balder sengesett.
Flanell.

Jerseylaken.
Hvit.MØRK MAGI

Gli inn i et mørkt juleunivers. De dype, mørke tonene er tiltalende på soverommet. Kjenn juleroen bre seg over deg i et sengesett med tiltalende farger i magiske lilla og royale blå toner. 

Mira sengesett.
Steinvasket sateng.

Wessel sengesett.
Sateng.


Milano sengesett.
Sateng.

Ara sengesett.
Krepp.


NEDTONET OG NATURLIG

Inspirert av skogens farger og formspråk lar vi dype og dempede toner av grønt, og organiske, yndige mønstre slippe inn – og forsegle soverommet med stillhet og ro. Grønn er en klassisk julefarge som vekker minner om julegran og julestjerner. En trendy farge som stadig flere tar med seg inn i interiøret. Fyll sengen med sengesett og putetrekk i grønntoner du også.

Tanya sengesett
Flanell.


Helsinki sengesett.
Dobbysateng.


Catharina sengesett.
Sateng.

Milano sengesett.
Dobbysateng.


HVIT JUL

Topp den deilige julefølelsen med en dundyne av beste kvalitet. Å legge til rette for god søvn, er som å gi seg selv en gave i form av forhøyet livskvalitet. Vi stemmer for en hvit jul og den beste søvnkvaliteten.

Saga dunpute.
Tre ulike høyder.


Saga dundyne.
Varm.

Siena sengesett.
Egyptisk bomull.
Prima sengesett.
Percale.
.  .