Ingenting er som å våkne uthvilt og spent på julemorgen. Det er noe magisk som skjer når juleroen senker seg. Nå er det avslapning og hygge som står i fokus. Dette er to ting vi på Høie er spesielt gode på, derfor vil vi dele noen av våre tips med deg.JULESTEMNING

Å finne den perfekte julegaven føles så godt! En omtanke som varmer! Tenk å gi en gave som varmer som en god klem, hver eneste kveld! Kvalitetssengesett, dyner og puter fra Høie er utviklet med tanke på miljø og komfort, og vil glede en heldig julegavemottaker – lenge. Les videre for inspirasjon og gavetips.


Nicolas
Flanell, kr 799,-
Frøya
Øk. bomull, fra 229,-
Thelma krepp
Fra 499,-
Steigen
Ullpledd, fra
1099,-

TIL HENNE

La din kjære få kjenne på luksusen av å legge seg i en seng oppredd med Høies populære sateng. Satengvevingen gir de lange fine bomullstrådene en særegen glans og er myk og behagelig mot huden. Også vår nyhet, Royal blir garantert godt mottatt! En crispy percale med en luksuriøs mykhet. Hotellputene med Una kordvelour fullfører den herlige hotellfølelsen - hjemme hos deg selv!

Amanda sateng
Fra 749,-
Una putetrekk
Kordfløyel, kr 349,-
Royal
Percale, fra 799,-
Saga dundyne
Kr 2499,-

TIL HAM

Gi bort god søvn i gave! Nicolas flanell er perfekt for kalde dager, og han får lyst å slumre litt til. En god natts søvn består av flere ting, riktig temperatur, passe myk seng, behagelige dyner og riktig høyde på puten. Prikken over i'en er laken og sengetøy. Dobbyvevingen gir et unikt lysspill med glatte og matte overflater, som er myk og behagelig og holder seg fin lenge.

Nicolas
Flanell, fra 499,-
Cleo steinvasket bomull
Fra 599,-
Dovre
Ullpledd, fra 999,-
Saga dunpute
 
Kr999,-


TIL DE FORELSKEDE

Å finne en julegave til turtelduene er enkelt! Kjærlighet og nærhet er viktig, så sengetøy i luksuriøse kvaliteter som sateng og velour er perfekt. Dobbeldyne eller et pledd som de to kan krype under og holde hverandre varme i vinterkulden?

Mira
Sateng, fra 749,-
Saga dobbel
dundyne, kr 3995,-
Tyra
Bomull, fra 399,-
Kilimanjaro
Ullpledd, kr 550,-


TIL HYTTEFOLKET

For noen er livet best på hytta. Gled de ekstra med stemningsfull flanell, eller lune pledd for den koselige hyttehyggen. Er det en ting vi kan, så er det hygge - på hytta! Ta også en titt på våre skjønne sitteunderlag i ull, de passer på uteplassen ved hytta, eller i sekken på tur - ypperlige gaver!

Fanny
Flanell, fra 599,-
Matheo øk. bomull
Fra 555,-
Oppdal
Ullpledd, kr 999,-


Tistedal
Sitteunderlag, kr 199,-

TIL den miljøbevisste

Frøya, økologisk bomull er en favoritt hos mange – og vil glede de som får sengesettet i julegave! Steinvasket, for en himmelsk mykhet, og farget i fargebad som bruker 30% mindre vann enn vanlig tekstilfarging. GOTS sertifiseringen er din garanti for vårt fokus på hele produksjonsprosessen. Et annet økologisk valg er Gustav, et steinvasket og garnfarget sengesett som er behagelig og tøff med sin lin-look. Og du? De kommer i vakre tøyposer, så gavepapir kan du sløyfe.

Frøya
Øk. bomull, fra 599,-
Frøya
Øk. bomull, fra 599,-
Gustav øk. bomull
Fra 690,-


Neptun fiberdyne
Lanseringspris kr 699,-

TIL STUDENTEN

Gi sengetøy av Høies gode kvalitet til den som kanskje trenger det aller mest. Studenter tar seg ofte ikke råd til egen luksus, derfor kan det være ekstra hyggelig å skjemme dem litt bort med et godt sengesett eller et lunt pledd. Studenter som nylig har flyttet for seg selv trenger kanskje også å oppgradere dyner og puter?

Kos krepp
Kr 849,-
Frøya
Øk. bomull, fra 599,-
Kilimanjaro
Ullpledd, kr 550,-
Enviro
Fiberdyne, fra 1099,-

TIL DE MINSTE

Klart de minste i familien også skal ha god søvn! Det søte mønsteret på Sattao appellerer til barna. Her finner de forskjellige dyr og elementer det kan være hyggelig å snakke om på sengekanten. Kanskje du kan finne på et eventyr om elefanten og giraffen også? La fantasien løpe, og send kjærlig dine små inn i drømmeland.


Sattao
Øk. bomull, fra 249,-
Sattao
Øk. bomull, fra 249,-
Pure
Vevd krepp, fra 290,-
Saga
Barnedundyne, fra 599,-

STÅR DU FORTSATT FAST?

Gavekort! Du vil motta en e–post fra oss med gavekortet vedlagt med en unik kode som kun kan brukes på hoie.no. Denne kan printes ut og pakkes inn til den heldige. Ønskes en høyere sum, kjøp flere gavekort. Mottaker kan bruke flere gavekort på samme bestilling. Restbeløp blir tatt vare på til neste kjøp. Gavekortene er gyldig i 1 år fra kjøpsdato. Perfekt, da er du i mål! Ha ei fin førjulstid!