Den koselige førjulstiden er her. Glitrende øyne, spenning og kjærlighet i luften. Og alle forberedelsene som følger med - en hektisk, men helskjønn tid. Man tenker på alle sine kjente og kjære, og gir de rundt seg litt ekstra omtanke. Ønskelister og julegaver – å finne den perfekte julegaven gir den beste følelsen! Scroll videre for inspirasjon, kanskje finner du de siste julegavene her?FLANELL TIL JUL

Den unike flanellfølelsen kommer når man børster overflaten på den fine bomullen. Fanny flanell har et nordisk vinterdesign som passer perfekt på hytta. Den varme, lune følelsen av å legge seg i flanell etter en dag ute i vinterland er ubeskrivelig. Nicolas med sitt klassiske design kommer i tre farger, og er en trofast følgesvenn gjennom de kalde vintermånedene.
Fanny flanell
Oliven, nå 359,-
Fanny flanell
Antrasitt, nå 359,-
Nicolas flanell
Oker, nå 349,-
Nicolas flanell
blå, nå
349,-

SATENG FOR HVERDAGSLUKSUS

En eksklusiv og nydelig julegave – et sengesett i sateng fra Høie. De som elsker sateng, vender aldri vanen. Den glatte, myke og glansfulle finishen gir hverdagsluksusen vi trenger. Dette er en julegave som gir velvære og ro. Vår steinvaskede sateng, Mira introduserer en ekstra mykhet. Steinvasken mykner fibrene i bomullen og gir sengesettet en helt unik avslappet look.

Amanda sateng
Blå, fra 749,-
Amanda sateng
Antrasitt, fra 749,-
Royal percale
blå, fra 799,-
Mira steinvasket saetng
 
Brun, fra 749,-

HVIT JUL

Snøen laver ned utenfor vinduet, og den lune julestemningen smyger seg på. Under dynen er alt godt og varmt. Bre over deg en fluffy dundyne, og pakk deg inn og se snøen lave ned. Hvite sengesett topper den snøhvite stemningen, og er enkelt å style med andre vakre julefarger.

Royal percale
Fra 799,-
Helsinki sateng
Fra 690,-
Embla dundyne
Nå kr 2447,-
Saga dunpute
Kr 999,-

NOE TIL BADET

Høie har tatt steget inn på badet, og lansert deilige baderomstekstiler for hele familien. Våre Everyday håndklær i økologisk bomull er slitesterke favoritter som gir luksus til hverdagen – kommer i 6 delikate farger, som harmonerer godt sammen. Morgenkåper til ham, henne og minstemann også – julegaver i myk terryvelour gleder alle og enhver.

Everyday
Antrasitt
Fra 99,-
Everyday
Brun
Fra 99,-
Everyday
Oker
Fra 99,-
Everyday
Blå
Fra 99,-

Morgenkåpe
til henne, hvit
Fra 749,-
Morgenkåpe
til han, stålgrå
Fra 799,-
Morgenkåpe
til henne, beige
Kr 749,-
Morgenkåpe
til ham, beige
Fra 799,-


Sheliak, barn
60x70 cm, rosa
Kr 399,-
Sheliak, barn
60x70 cm, gul
Kr 399,-

Sheliak, barn
60x70 cm, grønn
Kr 399,-

PLEDD TIL HVERDAGSKOS

Se julefilmene under et deilig ullpledd! Perfekte gaver som gleder den heldige mottaker – hver dag! Fargene er inspirert av naturen, og passer godt inn i et nordisk hjem. Et delikat ullpledd pynter også opp interiører, om det er på sofaen eller på sengen.

Dovre ullpledd
Brun, kr 999,-
Dovre ullpledd
Blå, kr 999,-
Steigen ullpledd
Naturgrå, kr 1099,-


GAVEKORT
200,- 500,- 1000,-

 GOD JUL!