SMAK AV SOMMER

Pastellfarger som gult og rosa er friske og innbydende, og tar med seg optimisme og letthet inn i soverommet. I kombinasjon med lyst treverk og mer mettede brune og grå nyanser, tilfører fargepaletten samtidig det stilrene uttrykket vi gjerne forbinder med skandinavisk eleganse.FRISK PUST

Fargepaletten treffer midt i trendbildet for sommer- sesongen. Samtidig har både de lyse, strågule nyansene og den brente mettede gulfargen noe nostalgisk over seg, som et lite nikk til 70-tallet. I kombinasjon med hverandre og med de pudrete rosanyansene du også finner i kolleksjonen er de perfekte, og gjør at soverommet føles som et friskt pust.

Last ned pressebilder herTILBAKE I TID

De varme og duse gule i kombinasjon med støvete rosa gir en assosiasjon til noe retrospektivt. Og hva er ikke bedre da enn å gå 70 år tilbake i tid – da Høie lanserte kreppsengetøy som først i verden. I den økologiske vevde kreppen skapes luftlommene i vevingen, og du får den delikate kreppen som varer evig.

KLASISSK KREPP

I dag har Høie flere klassiske kreppdesign og med kvaliteter som Slumre, Lyra, Aurora og Livia er det lett å bli glad i denne bølgende kvaliteten både for liten og stor.

LAST NED BILDENE

Alle produktbilder og priser kan lastes ned fra dropbox her.


KONTAKTINFO

HØIE: Erna Therese Widerøe, tlf: 92 66 77 80,
e-post: erna@hoie.no

This is: Kristina Nordbæk, tlf: 99 70 08 22,
e-post: kristina@thisis.no